top of page

Juoksun riemua Terholassa

Jo triathlon -koulun harjoituksissa huomasimme, että yhdessä treenamalla saa harjoitteluun aivan uutta intoa ja yhteiset harjoitukset vievät kaikkia eteenpäin. Koulun jälkeen päätimme jatkaa näitä yhteisiä treenejä! JäPyn yhteiset juoksutreenit ovat lähteneet vauhdilla käyntiin marraskuun alusta torstai-iltaisin klo 18.30. Tänään oli Chebicin pyöräliikkeen eteen kokoontunut viisi innokasta JäPyläistä. Ensimmäistä kertaa naisenergiaa oli miehiä enemmän paikalla.

Tavoitteena on, että jokaisessa juoksussa olisi joku aihe tai teema, jonka ympärille juoksu suunnitellaan. Viikon teema kerrotaan Facebookissa JäPy triathlon -ryhmässä, jonne voi kuka vain pyytää liittymistä, jos on kiinnostusta yhteisiin juoksu- tai uintiharjoituksiin.

Tämän illan teemana oli mäkitreeni. Alkuun juostiin verkkaa n. 15min, sitten rauhallista mäkijuoksua 30 min Terholan takalenkillä ja loppuun taas verkat. Edes pieni tihkusade ei haitannut vaan tunnelma oli ryhmässä iloinen loppuun saakka.

Lenkin lopputunnelmissa vasemmalta Tiina Puranen, Riitta Kilpeläinen ja Minna Ikonen

Viimeisimmät päivitykset
Seuraa hyvää seuraa
  • Facebook Basic Square
  • Strava icon.png
bottom of page