ISM XCM 19.9.2015 Valkeakoski

Viikonloppuna kilpailtiin Valkeakoskella Korkeakankaan hiihtokeskuksen alueella. Lauantaina 19.9.2015 järjestettävä MTB Marathonin cupin 9. osakilpailu oli myös Marathonin SM-kilpailu. ISM M40 sarjassa JäPyä edusti Mauri Konttila. Tässä Maurin kisaraportti:

"Harvoin sitä toivoo olevansa vanhempi kuin on, mutta itselle pari vuotta vaille M50 sarja olisi sopinut paljon paremmin kuin M40. M50 mitallistien vauhtia pystyin ajamaan, mutta M40 kärki meni pari kertaluokkaa kovempaa. No toisaalta, kun tänä kesänä olen saavuttanut kokeneempien vauhtia, ja vielä omaa vauhtia kasvatettua, saa olla tyytyväinen. Reitti oli SM/ISM leiman innoittamana käännelty selvästi teknisemmäksi, rasitukseltaan vaativammaksi ja vielä reilusti pitemmäksi aiempiin samaisen maaston maroihin verrattuna. 80 km, teknistä kivikkoa, suo-mutajuurakkoa ja tiukkoja ylämäkiä veti aikaerot suuriksi".

"Keskeytyksiäkin oli lukuisia läpi kaikkien sarjojen. Me varttuneemmat ajoimme vielä saman matkan kuin maan kovimmat elite-sarjassa. Ehkä järjestäjän arvostusta kokemusta kohtaan, vaikka toiset ajatukset hiipi mielessä viimeisillä kilometreillä. Jostakin se kuitenkin aina hiipii se tyytyväisyys, kun pari minuuttia saa happea maaliviivan jälkeen".

Kaikki tulokset täältä.

Hurja keikka - hienosti Mauri vedetty. Hurja kehitys on näkynyt myös maantielenkeillä. Onnea mahtavasta ajosta!

Lähdön tunnelmissa Mauri Konttila

Matkan varrelta - hyvältä näyttää!

Viimeisimmät päivitykset
Seuraa hyvää seuraa
  • Facebook Basic Square
  • Strava icon.png

© 2020 Järvenpään pyöräilijät ry - JäPy - Design by Snowwhere Productions.

OTA YHTEYTTÄ!

 

JäPy on Keski-Uudellamaalla toimiva seura, jonka tarkoituksena on pyöräilyn ja triathlonin edistäminen tarjoamalla positiivisia elämyksiä näiden harrastusten parissa.

LIITY SEURAAN!

 

Miksi liittyä seuraan?

Jäsenedut

Liittymislomake

Tietosuojaseloste

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Wix Facebook page
  • Strava icon.png
  • YouTube Social  Icon