top of page

Arkilenkille ensi viikosta alkaen klo 17.30!

Syksy tekee tuloaan ja tänään saatiin maistaa syksyistä ajelua aidoimmillaan. Lähtiessä oli kylmä, auringon näyttäytyessä oli kuuma, sitten sataa rapsasi hetken ja sitten alkoivat renkaat paukkua. Mutta tunnelma oli lämmin ja pyöräily yhdessä oli taas tosi hauskaa! Yöllinen rankkasade oli huuhtonut tiellemme juuri ne terävimmät pikkukivet, jotka kurjasti osuivat peräti neljään kertaan jäpyläisten renkaisiin. Renkaanvaihdot sujuivat sutjakkaasti, mutta nyt kannattaa vaihtaa alle asteen verran järeämpää rengastusta. Aurinko (?) laskee aikaisemmin ja ensi viikosta alkaen aikaistamme arkilenkit alkamaan klo 17.30. Loppuviikoksi ennustetaan hyvää ajokeliä, joten lauantaina päässemme ajelemaan pitkän lenkin lähes kesäisessä kelissä. JäPy:n yhteislenkeille on osallistunut tällä kaudella ennätysmäärä pyöräilyyn hurahtaneita. Kiitos kaikille mukana olleille ja tervetuloa mukaan syksyn lenkeille kaikki pyöräilystä innostuneet. Koska pyöräily yhdessä on vielä hauskempaa!

Viimeisimmät päivitykset
Seuraa hyvää seuraa
  • Facebook Basic Square
  • Strava icon.png
bottom of page