top of page

MTB marathon Valkeakoskella 11.7.2015

Valkeakoskella järjestettiin MTB Marathon ja JäPyä edusti miesten yleisessä sarjassa Mauri Konttila sekä Simo Sildén.

Valkeakoskella oli kesän luonteen mukaisesti kostea ja mutainen maastopyörämaraton. Reitti oli aiempina vuosina teknisesti kohtalainen, eli maantiemiehellekin ajettavissa. Järjestäjät olivat kuitenkin lisänneet kivikkopolkuja alkuun ja loppuun, jotka umpi liukkaina meinasivat yllättää.

Sitkeästi pojat sinnittelivät, Simo 40 km, ja Mauri 60 km. Näillä retkillä ei tarvitse murehtia loppusuorakiihdytyksistä, hyvä kun loppusuoralle selviää. Simon sijoitus 8. ja Maurin 21. Kaikki tulokset löydät täältä. Hienosti pojat ajoivat!

Kuvissa startti puhtaina ja energisinä, sekä matkalla kuraisina ja vähemmän energisinä.

Lähdön hetki. Kuvaaja Vesa Laapas

Matkan varrella Mauri Konttila. Kuvaaja Vesa Laapas

Matkan varrella Simo Sildén. Kuvaaja Vesa Laapas

Viimeisimmät päivitykset
Seuraa hyvää seuraa
  • Facebook Basic Square
  • Strava icon.png
bottom of page