top of page

Vauhdikas yhteislenkki auringonpaisteessa 25.7.2015

Aurinkoinen ilma oli kerännyt jälleen parikymmentä innokasta pyöräilijää Chebici -pyöräliikkeen eteen lauantaiaamuna hieman ennen yhdeksää. Oli mahtavaa huomata, että jälleen joukossamme oli uusi ajaja, joka oli viime syksynä ollut omalla lenkillä ja porukka oli ohittanut hänet ja toivottanut mukaan. Niinpä hän oli "hypännyt" joukon jatkoksi ja kuullut meidän yhteislenkeistämme. Tervetuloa uudestaan lenkille mukaan, hienosti ajoit ryhmän mukana ja sait ensimmäisen 100 km:n lenkin alle.

Jo pian lähdön jälkeen suurin osa huomisiin PM-kisoihin menevistä kisakuskeista kurvasi omalle lenkille ja muu joukko lähti Paippisten kautta Nikkilään ja sieltä Immersbyn kautta Vanhalle Porvoontielle, "Navettakahvilassa" pidettiin kaffepaussi. Täältä jatkettiin Östersundomin kautta kohti Nikinmäkeä ja vanhalta Lahdentieltä koukattiin Kaskelantien kautta Järvenpäänhän.

Lenkin aikana osa teki muutamia VK -vetoja ja aina vetojen jälkeen kerättiin porukka kasaan. Lenkkien perusvauhdit ovat kasvaneet kauden aikana kunnon ja ajokilometrien myötä, ja on tärkeää muistaa tehdä myös niitä ihan pk-sykkeisiä harjoituksia, jotta voi tehdä myös kovempia harjoituksia. Kaskelantiellä ajetetiin kotiin tullessa vielä 5 min. VK-veto, jossa lähes kaikki pysyivät hienosti mukana.

Osa porukasta jatkoi vielä sakkolenkille Järvenpäästä Jäniksenlinnan kautta Rusutjärvelle ja sieltä Ruskelan kautta kotiin. Suurimmalle osalle ajajista tuli yli 100 km:n lenkki 31 km:n keskivauhdilla, yksi lenkin reiteistä löytyy täältä.

Kiitos kaikille vetureille ja mukana olleille - turvallisesti jälleen kerran ajettiin vaikka välillä vauhdit kasvoi ja vauhti oli melkoinen. Hieno lenkki!

Huomiseksi on luvattu sadepäivä, nyt kaikki kynnelle kykenevät PM -kisareitin varrelle hurraamaan ja kannustamaan JäPyn kisakuskeja. JäPyn kuskeista huomenna viivalla Mikael Turunen, Simo Sildén, Mika Kariluoto, Antti Mäkelä, Jani Ihalainen, Pasi Karjalainen, Mauri Konttila sekä Beni Kauhanen. Lähtö meidän kisakuskien osalta Vantaankosken koululta aamulla klo 9.00 - 9.25 (M30-M50). Naisten sarjassa (N30) huomenna viivalla tänäänkin osan lenkistä meidän kanssamme ajanut Mari Pehkonen. Kaikille huomenna starttaaville hirveän paljon tsemppiä!

Viimeisimmät päivitykset
Seuraa hyvää seuraa
  • Facebook Basic Square
  • Strava icon.png
bottom of page