top of page

Vauhdikas kisaviikonloppu takana

Viikonloppuna kisattiin sekä triathlonissa että maantiepyöräilyn saralla. Lämmin viikonloppu teki kisoista haastavat.

Voimarinteen Teräsmieskisa järjestettiin Sastamalassa 4. - 5.7.2015. Lauantaina oli vuorossa perusmatka (1500 m uinti, 40 km pyöräily ja 10 km juoksu), jossa JäPyä edusti Jukka Erkkilä. Maasto oli haastava ja mäkinen. Jukan kommentti: "Kova keikka. Olen tosi tyytyväinen aikaan koska keli ja reitit oli tosi vaativat. Uinti 28 min, pyörä 1.07 h ja juoksu 43 min + vaihdot päälle = 2,23 h."

Kisassa ei ollut ikäsarjoja erikseen, kokonaistuloksissa Jukan sijoitus miesten sarjassa 13/103. Onnea hienosta suorituksesta!

Sunnuntaina Voimarinteen Teräsmieskisassa oli matkana puolimatka (1,9 km uinti, 90 km pyöräily ja 21 kilometriä juoksu). Kisoissa JäPyä edusti Sampsa Puttonen.

Tässä Sampsan kommentteja kisasta:

Uinti: "Vesi tuntui lämpimältä ja uinti tuntui mukavalta. Oli erittäin tyyni keli, uinti suoritettiin kahtena kierroksena. Uintivauhti löytyi aika helposti, uinti tuntui hyvältä heti alusta lähtien ja tuntui että hyvä päivä tulossa. Oli tosi vahva olo."

Pyörä: "Pyörän alku tuntui hyvältä kun pääsi heti alussa pieneen alamäkeen. Mittarit toimi ja pidin tasaista vauhtia yllä. Sykkeet olivat aika korkeat alussa, mutta hyvältä tuntui. Kun keho lämpeni, niin tuntui tosi hyvältä. Myötätuuliosuudet tuntui tosi hyviltä ja vauhti oli reipasta. Mäkiin en hyytynyt. Loppuun asti oli tasainen ja hyvä vauhti."

Juoksu: "Juoksu oli myös tasavauhtinen ja kolmen kierroksen ajoista viimeisen kierroksen aika oli nopein. Voimia riitti loppuun asti. Juoksussa oli paljon mäkiä ja niissä piti vähän himmailla. Seurasin sykettä ja se pysyi tasaisena. Maalissa ei kovin uupunut olo."

Kokonaisuus: Hyvä päivä!

Sampsan sijoitus oli miesten 50-sarjassa 3. Mahtavaa Sampsa! Hienosti vedetty. Onnea!

Maalissa tyytyväinen ja hieman voipunut mies.

Kuva uinnin lähtöalueesta hieman ennen kisan alkua. Kaukana näkyvät keltaiset poijut kierrettiin.

Viikonloppuna kisattiin myös maantiepyöräilyn puolella, Lahden vaativassa ja vaihtelevassa maastossa kisattiin Royal -ajo, jossa tänä vuonna oli kuntoajojen rinnalla myös kilpasarja. Siinä JäPyä edusti kisoissa Mauri "mäkimies" Konttila.

Kyselin Maurilta kisan kulusta, tässä hänen oma näkemyksensä:

"Royal-ajossa oli JäPyläiset harvassa, mutta syykin paljastui. Kymmeniä JäPylälisiä oli kannustamassa reitin varrella! Kilpasarjassa ajettiin pirteää kisavauhtia, alkumatkasta jopa 43-45 keskivauhtia. Irtiottoja oli jatkuvasti ja vastaavasti kiihdytyksiä niiden kiinniottamiseksi."

"Lopussa ryhmän väsyminen päästi voittajakaksikon karkuun. Mulla oli oma maali Hollolan mäessä, mutta krampit söi mäkikiristä terän pois. Oikeassa maalissa kuitenkin kohtuullisesti, sijoitus 18. "

Naapuriseuran JäPy -lenkkeilijä Mari Pehkonen ajoi komeasti ryhmän mukana ja oli N sarjassa toinen.

Mahtava suoritus molemmilta - hienosti ajettu. Onnea!

Kuva lähdöstä, kuvaaja Jani Rajaniemi (kuva Royal -pyöräilyn facebook -sivuilta)

Mauri tulossa maaliin, kuvaaja Jani Rajaniemi (kuva Royal -pyöräilyn facebook -sivuilta).

Viimeisimmät päivitykset
Seuraa hyvää seuraa
  • Facebook Basic Square
  • Strava icon.png
bottom of page