Vauhdikas kisaviikonloppu takana

Viikonloppuna kisattiin sekä triathlonissa että maantiepyöräilyn saralla. Lämmin viikonloppu teki kisoista haastavat.

Voimarinteen Teräsmieskisa järjestettiin Sastamalassa 4. - 5.7.2015. Lauantaina oli vuorossa perusmatka (1500 m uinti, 40 km pyöräily ja 10 km juoksu), jossa JäPyä edusti Jukka Erkkilä. Maasto oli haastava ja mäkinen. Jukan kommentti: "Kova keikka. Olen tosi tyytyväinen aikaan koska keli ja reitit oli tosi vaativat. Uinti 28 min, pyörä 1.07 h ja juoksu 43 min + vaihdot päälle = 2,23 h."

Kisassa ei ollut ikäsarjoja erikseen, kokonaistuloksissa Jukan sijoitus miesten sarjassa 13/103. Onnea hienosta suorituksesta!

Sunnuntaina Voimarinteen Teräsmieskisassa oli matkana puolimatka (1,9 km uinti, 90 km pyöräily ja 21 kilometriä juoksu). Kisoissa JäPyä edusti Sampsa Puttonen.

Tässä Sampsan kommentteja kisasta:

Uinti: "Vesi tuntui lämpimältä ja uinti tuntui mukavalta. Oli erittäin tyyni keli, uinti suoritettiin kahtena kierroksena. Uintivauhti löytyi aika helposti, uinti tuntui hyvältä heti alusta lähtien ja tuntui että hyvä päivä tulossa. Oli tosi vahva olo."

Pyörä: "Pyörän alku tuntui hyvältä kun pääsi heti alussa pieneen alamäkeen. Mittarit toimi ja pidin tasaista vauhtia yllä. Sykkeet olivat aika korkeat alussa, mutta hyvältä tuntui. Kun keho lämpeni, niin tuntui tosi hyvältä. Myötätuuliosuudet tuntui tosi hyviltä ja vauhti oli reipasta. Mäkiin en hyytynyt. Loppuun asti oli tasainen ja hyvä vauhti."

Juoksu: "Juoksu oli myös tasavauhtinen ja kolmen kierroksen ajoista viimeisen kierroksen aika oli nopein. Voimia riitti loppuun asti. Juoksussa oli paljon mäkiä ja niissä piti vähän himmailla. Seurasin sykettä ja se pysyi tasaisena. Maalissa ei kovin uupunut olo."