MTB Marathon Laajavuori 13.6.2015

JäPy:n tiukkaa kisaviikonloppua täydensi lauantaina ajettu 10. MTB Marathon Laajavuori. JYPS ry:n 80-vuotisen taipaleen kunniaksi päämatka ja samalla XCM –cupin osakilpailumatka oli haasteellinen 80 km.

Jo perinteisesti Laajavuoren ympäristö on tarjonnut nousumetrejä vähintäänkin riittävästi ja tämän vuoden reitti sisälsijärjestäjän mukaan yli 2 kilometriä nousua. Toinen Laajavuoren marathonin erityispiirre on ollut reitin mutalikot. Laajavuori ei pettänyt tälläkään kertaa. Kisan aikana saatu reipas sadekuuro kasteli reitin savikot ja mutakuopat perinteiseen kuntoon.

Tämän vuoden kilpailu oli hyvin kaksijakoinen. Alkumatka ajettiin lähes ideaali olosuhteissa, mutta sateen jälkeen tavoitteena oli vain maaliin pääsy.

JäPy:n värejä edusti tällä kertaa vain Marko Jäntti, M40 sarjassa, ollen sijalla 17. Onnittelut Markolle hienosta ajosta.

Tapahtumassa maaliin ajoi rankoista olosuhteista huolimatta lähes 300 osallistujaa.

Lähtöä odotellessa.jpg

Lähtöä odotellessa

Maalissa puhtaana.jpg

Maalissa "puhtaana"

Viimeisimmät päivitykset
Seuraa hyvää seuraa
  • Facebook Basic Square
  • Strava icon.png

© 2020 Järvenpään pyöräilijät ry - JäPy - Design by Snowwhere Productions.

OTA YHTEYTTÄ!

 

JäPy on Keski-Uudellamaalla toimiva seura, jonka tarkoituksena on pyöräilyn ja triathlonin edistäminen tarjoamalla positiivisia elämyksiä näiden harrastusten parissa.

LIITY SEURAAN!

 

Miksi liittyä seuraan?

Jäsenedut

Liittymislomake

Tietosuojaseloste

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Wix Facebook page
  • Strava icon.png
  • YouTube Social  Icon