top of page

Nyt kaikki mukaan viikonlopun yhteislenkeille klo 10.00!

Säätiedotus lupaa viikonlopuksi aurinkoista ajokeliä ja pelkkää myötätuulta! Järjestäydymme tulevana viikonloppuna kahteen vauhtiryhmään (noin 24+ ja noin 26+). Oski on lupautunut perehdyttämään kaikki ensi kertaa yhteislenkille tulijat ryhmäajon perusteisiin toisessa ajoryhmässä sekä huolehtimaan siitä, että ryhmän ajovauhti säilyy takuuvarmasti maltillisena. Vauhdikkaammassa ryhmässä on luvassa muutamia VK-vetoja, joihin voi halutessaan osallistua tai nauttia hyvästä peesistä. Kummassakaan ryhmässä ei ketään jätetä ja kaikista pidetään varmasti hyvää huolta. Monet ovat ottaneet käyttöön jo maantiekaluston jopa tuubirenkailla, mutta cyclolla pärjää hyvin. Nyt on siis loistava tilaisuus aloittaa ryhmäajo mukavassa seurassa.

Huomatkaa, että starttiaika on molempina päivinä kello 10.00.

Viimeisimmät päivitykset
Seuraa hyvää seuraa
  • Facebook Basic Square
  • Strava icon.png
bottom of page