Nyt kaikki mukaan viikonlopun yhteislenkeille klo 10.00!

Säätiedotus lupaa viikonlopuksi aurinkoista ajokeliä ja pelkkää myötätuulta! Järjestäydymme tulevana viikonloppuna kahteen vauhtiryhmään (noin 24+ ja noin 26+). Oski on lupautunut perehdyttämään kaikki ensi kertaa yhteislenkille tulijat ryhmäajon perusteisiin toisessa ajoryhmässä sekä huolehtimaan siitä, että ryhmän ajovauhti säilyy takuuvarmasti maltillisena. Vauhdikkaammassa ryhmässä on luvassa muutamia VK-vetoja, joihin voi halutessaan osallistua tai nauttia hyvästä peesistä. Kummassakaan ryhmässä ei ketään jätetä ja kaikista pidetään varmasti hyvää huolta. Monet ovat ottaneet käyttöön jo maantiekaluston jopa tuubirenkailla, mutta cyclolla pärjää hyvin. Nyt on siis loistava tilaisuus aloittaa ryhmäajo mukavassa seurassa.

Huomatkaa, että starttiaika on molempina päivinä kello 10.00.

Jäpy.fi.jpg

Viimeisimmät päivitykset
Seuraa hyvää seuraa
  • Facebook Basic Square
  • Strava icon.png

© 2020 Järvenpään pyöräilijät ry - JäPy - Design by Snowwhere Productions.

OTA YHTEYTTÄ!

 

JäPy on Keski-Uudellamaalla toimiva seura, jonka tarkoituksena on pyöräilyn ja triathlonin edistäminen tarjoamalla positiivisia elämyksiä näiden harrastusten parissa.

LIITY SEURAAN!

 

Miksi liittyä seuraan?

Jäsenedut

Liittymislomake

Tietosuojaseloste

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Wix Facebook page
  • Strava icon.png
  • YouTube Social  Icon