Visuri, Kuitto ja Veikkolainen Järvenpään helteisen illan nopeimmat!

 

MTB Bianchi Cupin osakilpailu Järvenpään haastavan teknisellä radalla keräsi Järvenpäähän 15.5.2018 kovatasoisen osallistujajoukon. Rataa oli hieman muutettu edellisestä vuodesta, mutta edelleen maasto on yksi pääkaupunkiseudun haastavimmista. CCH:n Samuli Visuri uusi viime vuotisen voittonsa ja ajoi maaliin yli minuutin erolla. Team EVOC:in Antti Kuitto oli toinen ja KorsKa:n Kari Veikkolainen kolmas. KorsKa:n Emilia Lajunen edusti naisten Elite sarjaa tänään yksin ja selvitti kisamatkan kevyesti miesten lähdön mukana. Myös juniorilähdöissä käytiin kovia kamppailuja Terholan juurakkoisilla poluilla. Juniorilähtöjen ykköset olivat Eetu Vähäsalo (HyPy) Aaro Nieminen (KorsKa) ja Manu Siiriäinen (KorsKa).

 

Järvenpään Pyöräilijöiden järjestämässä iltakilpailussa oli käytössä reaaliaikainen KOKKENS tulospalvelu. 

Järvenpäässä Terholan kuntoradan ympäristössä poukkoileva MTB rata tarjoaa alan harrastajalle oivan ympäristön harjoitella ajoa teknisellä radalla. Kirjaudu Stravaan ja vertaa suoritustasi Suomen MTB huippuihin! Katso tästä radan KOM haltijan Samuli Visurin Strava statistiikka - ja tästä kisakakkosen Antti Kuiton statsit.

Muista, että varsinainen kuntorata on varattu VAIN jalan liikkuville! Väistä jalan liikkuvia ja kunnioita luontoa Hauskoja MTB hetkiä Terholassa!

KATSO FILLARIHEMMON 15.5.2018 KUVAAMA KISAVIDEO JA TUTUSTU FILLARIHEMMON PALVELUIHIN!

Sarjat, lähtöajat, reitin pituus ja osallistumismaksu:

N/M-10        klo18.15, 1,8 km startti looppi ja 1 lasten kierros, 5 e
N/M-12        klo18.15, 2,5 km startti looppi ja 2 lasten kierrosta, 5 e
N/M-14        klo18.30, 7 km startti looppi ja 2 kierrosta, 5 e
N/M-16        klo18.30, 7 km startti looppi ja 2 kierrosta, 5 e
N-18             klo18.30, 7 km startti looppi ja 2 kierrosta, 5 e


Yleinen klo 19.00 (M-18, M-30, M-40, M-50, Naiset, Miehet Elite+Kilpa, Harraste), 13 km, startti looppi ja 4 kierrosta, 10 e. Voittajan saapuessa maaliin, liputetaan kaikki kierroksella olevat maaliviivan jälkeen ja lisätään tarvittaessa puuttuvat kierrokset loppuaikaan.

Terholan kuntoradan parkkipaikka on varsin pieni ja autot suositellaan jätettäväksi Isokydötie 34:ssa sijaitsevalle parkkipaikalle, josta matkaa 700m lähtöpaikalle.


Ilmoittautumisia otetaan vastaan klo 17.30 alkaen maalialueella.

Tervetuloa Järvenpäähän kisaamaan!

© 2020 Järvenpään pyöräilijät ry - JäPy - Design by Snowwhere Productions.

OTA YHTEYTTÄ!

 

JäPy on Keski-Uudellamaalla toimiva seura, jonka tarkoituksena on pyöräilyn ja triathlonin edistäminen tarjoamalla positiivisia elämyksiä näiden harrastusten parissa.

LIITY SEURAAN!

 

Miksi liittyä seuraan?

Jäsenedut

Liittymislomake

Tietosuojaseloste

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Wix Facebook page
  • Strava icon.png
  • YouTube Social  Icon