top of page
Järvenpään Pyöräilijät r.y. järjestää maastopyöräkoulun lapsille. Kurssi järjestetään maanantaisin 8.5 – 13.6, yhteensä kuusi kertaa ja paikkana on Oinaskadun koulun lähimaastot. Kurssilla tutustutaan käytännönläheisesti maastopyöräilyyn ja opitaan maastopyöräilyn tekniikkaa.
 
Maastopyöräkurssin ohjelma on suunnattu noin 8-12 vuotiaille tytöille ja pojille. Osallistujan tulee osata ajaa polkupyörällä. Kypärä on pakollinen varuste ja lisäksi tarvitaan maastokelpoinen polkupyörä.

Kurssin vetäjänä toimii Marko Jäntti, jolla on pitkäaikainen kokemus maastopyöräilystä.  Kouluttajana toimii Kalle Miettinen. Hänellä on monipuolinen kilpailukokemus lajista niin kotimaassa kuin ulkomailla - aina maailmanmestaruuskisoja myöten.

 

Kurssille osallistutaan omalla vastuulla ja osallistujien tulee varmistaa oma vakuutusturva. Järvenpään Pyöräilijät r.y. ei vastaa mahdollisista vahingoista, eikä kurssilaisia ole vakuutettu seuran toimesta.

 

Maastopyöräkurssin hinta on 75 €, johon sisältyy pieni yllätys ja osallistuminen yhteen polkupyörätapahtumaan. Huom! Tämä kurssi on kaikille junioreille avoin, eikä edellytä JäPy:n jäsenyyttä.

 

Sitovat ilmoittautumiset sekä vanhempien yhteystiedot sähköpostilla viimeistään 2.5.2016 mennessä jarvenpaanpyorailijat@gmail.com. Kurssi laskutetaan ensimmäisen tunnin jälkeen. Kurssilaisille lähetetään lisätietoa sähköpostilla ennen kurssin alkua.

Kurssin vetäjänä kokenut maastopyöräilijä Marko Jäntti ja kouluttajana maailmallakin mtb-kisoja kiertänyt Kalle Miettinen!

Maastopyöräkoulun ohjelma:

 

Maanantai 8.5 kello 18:00-19:30

Käydään läpi kurssin sisältöä ja tutustutaan toisiimme, sekä tarkastetaan jokaisen ajoasento. Lopuksi ajellaan lähimetsässä.

 

Maanantai 15.5 kello 18:00-19:30

Tutustumista maastoajoon. Opetellaan polkemista, jarruttamista helpossa maastossa.

 

Keskiviikko 24.5 kello 18:00-19:30

Maastopyöräilyn tekniikkaa. Pyörän hallintaa erilaisessa maastossa. Opetellaan helppoja juurakkoja, kivikkoja ja bermi-tekniikkaa.

 

Tiistai 30.5 kello 18:00-19:30

Maastopyöräilyn tekniikkaa. Ylämäkitekniikka, alamäkitekniikka, sekä kivikossa ajon tekniikkaa.

 

Tiistai 6.6 kello 18:00-19:30

Maastopyöräilyn tekniikkaa. Haastava maastoajo ja esteiden ylitys.

 

Tiistai 13.6 kello 18:00-19:30

Maastopyöräkoulu loppuhuipennus ja diplomien jako.

 

LISÄTIEDOT JA ILMOITTAUTUMISET SÄHKÖPOSTILLA OSOITTEESEEN JARVENPAANPYORAILIJAT@GMAIL.COM

bottom of page