top of page

Ylläolevat tapahtumakuvat JäPy Classic 2022

Näyttökuva 2023-5-17 kello 13.10.52.png
Tervetuloa JäPy Classic -pyöräilytapahtumaan lauantaina 17.8.2024. Tarjolla on kisamaista vapaata vauhtia sekä nautinnollista maantiepyöräilyä joko itsenäisesti tai ohjatuissa vauhtiryhmässä. Tänä vuonna tapahtumaan liitetään myös Suomen Pyöräilyn alainen Master1-luokan kilpailulähtö!

Reitti suuntautuu Järvenpäästä pohjoiseen Etelä-Suomen oloissa poikkeuksellisen haastavan Nummistenmäen kautta. Nummisista jatketaan kauniiden uusmaalaisten maisemien halki vasta päällystettyä tietä kohti Pornaista, josta käynnistyy reitin vauhdikkain pätkä kohti Järvenpäätä. JäPy Classicin lähtö ja maali sijaitsevat Vanhalla Lahdentiellä tapahtumakeskuksen välittömässä läheisyydessä. Tapahtuma tullaan täydellä varmuudella järjestämään, joten voit ilmoittautumisen jälkeen keskittyä rauhallisin mielin kesän aikaiseen harjoitteluun.

Matkaksi voit valita joko kaksi kierrosta (75 km) tai haastavat kolme kierrosta, jolloin kokonaismatkaksi tulee reilut 110 kilometriä. Master-kilpailulähdön kilpailumatka on kaksi kierrosta (75 km). Voit myös osallistua 75 kilometrin aika-ajoon
(ilmoittautuminen Kalevan Kierroksen SuomiSport järjestelmän kautta) 

Tervetuloa!

VAUHDIKAS VAPAA VAUHTI

Tule testaamaan loppukauden ajokunto vauhdikkaaseen vapaan vauhdin ryhmään. Ryhmän edellä starttaa etuauto ja risteyksissä on liikenteenohjaus. JäPy Classicissa vapaan vauhdin ryhmässäkin ajetaan turvallisesti liikennesääntöjen mukaisesti muun liikenteen mukana. Osallistuminen ei edellytä kilpailulisenssiä.

HAASTAVA 30 KM/H AJORYHMÄ

(vain 110 km matkalla)

Kolmenkympin ryhmässä JäPy:n kokeneet maantiepyöräilijät vastaavat vauhdin pidosta ja osallistujat pääsevät nauttimaan takuuvauhtisesta kyydistä vaihtelevilla uusmaalaisilla teillä. 

MASTER 1 LUOKAN KILPAILULÄHTÖ

JäPy Classic Master-lähdössä noudatetaan Suomen Pyöräilyn virallisia kilpailusääntöjä. Masterlähtöön voivat osallistua ikäluokat 40, 45, 50 ja 55 sekä master naiset. Osallistuminen edellyttää Suomen Pyöräilyn alaisen kilpailulisenssin. Kilpailumatka on kaksi kierrosta (75 km).

UUTTA!

25 KM/H AJORYHMÄ

(vain 75 km matkalla)

Nautiskelijoiden ryhmässä on tilaisuus nauttia leppoisasta maantiepyöräilystä halki kauniiden maalaismaisemien. Ryhmään ovat tervetulleita myös aloittelevat maantiepyöräilijät, joita kokeneet ryhmäveturit opastavat tarvittaessa ryhmäajamisessa.

OMAAN TAHTIIN YKSIN TAI MUIDEN KANSSA

Voit nauttia kauniista maisemista hyvin opastetulla reitillä aivan omaan tahtiin yksin ajaen tai kokoamassasi ryhmässä. Matkaksi voit valita joko kaksi kierrosta (75 km) tai triplanautinnon noin 110 km. Ainoa rajoitus on reitin läpi ajaminen kuuden tunnin aikarajassa.

KK-avatar-300x300.jpg

KALEVAN KIERROS -PYÖRÄILY

Samana tapahtumapäivänä klo 9.00 alkaen ajetaan myös Kalevan Kierros -urheilusarjan pyöräilyosuus. Lisätietoa Kalevan Kierroksesta täältä.

Kalevan Kierros pyöräily ajetaan väliaikalähtönä klo 9.00 alkaen 75 km matkalla (kaksi kierrosta). Voit osallistua tähän aika-ajoon myös, vaikka et osallistuisi Kalevan Kierrokseen. Ilmoittautuminen aika-ajoon tapahtuu Kalevan Kierroksen kautta. (Ilmoittautuminen avataan kesäkuun aikana).

SAAT KAIKEN TÄMÄN!

Reittiopastus.png

SELKEÄT REITTIOPASTEET

Huoltopiste.png

HUOLTOPISTE REITIN VARRELLA

Online tulokset.png

HYVIÄ PALKINTOJA

Parking.png

TAPAHTUMAKESKUS JA PYSÄKÖINTI

Haarajoen koulu, Haarajoenkatu 2

04480 Järvenpää

Ajanotto.png

CHIP AJANOTTO

Valokuvaus.png

KUVAUSPISTE 

TAPAHTUMAKESKUKSESSA

Ensiapu.png

LÄHTÖALUEELLA

ENSIAPUPISTE

iconmonstr-time-3-240.png

LÄHTÖAIKA

Klo 11.45 - 12.00

Ruokailu.png

MAKSUTON RUOKAILU TAPAHTUMAKESKUKSESSA

Raatoauto.png

KULJETUS TEKNISEN VIAN SATTUESSA

Meksu.png

LÄHTÖALUEELLA TEKNISTÄ APUA

Reitti.png

LÄHTÖPAIKKA

Vanha Lahdentien ja Pihlajatien risteys

(Pihlajatie 24, 04480 Järvenpää

Näyttökuva 2023-5-17 kello 13.10.52.png

OSALLISTUMISMAKSUT JA HINTAPORTAAT

75 km
(kaksi kierrosta)

ja
Master kilpailulähtö


1.5.-31.7     45 e
1.8.-15.8.    55 e
    17.8      65 e

n. 110 km
(kolme kierrosta)1.5.-31.7     55 e
1.8.-15.8.    65 e
17.8.          75 e

OSALLISTUMISEHDOT

Ilmoittautuminen on sitova, eikä osallistumista voi ilmoittautumisen jälkeen peruuttaa. Huomaa, että tehtyä ilmoittautumista ei voi peruuttaa, eikä osallistumismaksua palauteta, vaikka et pystyisi osallistumaan esim. sairastumisen tai muun syyn takia. 

Tapahtuma tullaan täydellä varmuudella järjestämään, ellei viranomaismääräykset tai muu aito "force majeure" tilanne sitä kiellä/estä.

 

Järjestäjä pidättää oikeuden muuttaa ilmoitettua ajoreittiä mm. liikenteellisten esteiden, tietöiden tai muiden syiden takia. Mahdollinen reitin muuttaminen ei oikeuta tehdyn osallistumisen peruuttamiseen. 

OSALLISTUJIEN PALAUTTEITA

Vielä kiitos risteyksissä olleille ohjaajille. Ei yhtään vaaratilannetta ja turvavälit riittävät. Myös ohjaus kisapaikalla 5/5. Kokonaisuutena yksi parhaiten järjestetyistä tapahtumista tänä kesänä, missä olen ollut. 

- Toni Martikainen, Lahden Pyöräilijät

 Kiitos tapahtumasta. Hyvin te vedätte!

 - Anniina Hakkarainen, JäPy Classic nopein nainen

 Kiitos kivasta tapahtumasta. Hyvin järjestetty ja reitti mahtava.

 - Laura Sokka

 

Kaikki toimi.

Veikko Turunen, JäPy Classic nopein mies

 

Kiva tapahtuma ja hyvin järjestetty!

 - Juhana Hietala, CCH Ice Hearts

 

Aika surkeeta palvelua, kun kamat oli kyllä pesty, muttei silitetty.  Sykevyöstä patteri loppu ja sekin vaihtamatta. Koita tässä nyt sitten keskittyä ajamiseen, kun kaikki aika menee nypläämiseen.

 - varustereppunsa kisakeskukseen unohtanut osallistuja

REITIT JA REITTILINKIT

Kilpailun järjestäjä pidättää oikeuden muuttaa reittejä liikenneolosuhteiden, tietöiden tai viranomaismääräysten takia.

Kilpailukeskus sijaitsee Haarajoen koululla, josta on lähtöalueelle noin 500 metriä. Lähtöalueella järjestäydytään ajoryhmiin ja startataan ajoreitille. Reitti suuntautuu pohjoiseen ja lämmöt saa mukavasti päälle heti ensimmäisessä mäessä, joka on yksi lähialueiden haastavimmista. Nummisista ajetaan kaakkoon kaunista Mustijokea myötäillen. Pornaisista käännytään kohden Järvenpäätä pitkin selkeää ja vauhdikasta tietä, jota pitkin ajetaan Vanhalle Lahdentielle asti. Maali sijaitsee Vanhalla Lahdentiellä samalla paikalla kuin lähtö. Myös reitin huoltopiste sijaitsee lähtö-/maalialueella.

Näyttökuva 2023-5-19 kello 9.16.03.png
bottom of page