Näyttökuva 2021-7-30 kello 11.32.37.png
IMG_3431.JPG
JäPy Classic palkkilogo.png

Tervetuloa JäPy Classic -kuntoajotapahtumaan sunnuntaina 8.8.2021. Tarjolla on nautinnollista maantiepyöräilyä joko itsenäisesti tai ohjatuissa vauhtiryhmässä. Reitti kulkee Järvenpäästä kauniiden uusmaalaisten maisemien halki Hinthaaraan, josta palataan historiallisen Kuninkaantien kautta takaisin Järvenpäähän. Matkaksi voit valita joko yhden kierroksen (65 km) tai haastavat kaksi kierrosta, jolloin kokonaismatkaksi tulee 130 kilometriä. Valitse sinulle parhaiten sopiva vaihtoehto ja ilmoittaudu heti mukaan!  

VAUHDIKAS VAPAA VAUHTI

Tule testaamaan loppukauden ajokunto vauhdikkaaseen vapaan vauhdin ryhmään. Ryhmän edellä starttaa etuauto ja isoimmissa risteyksissä on liikenteenohjaus. JäPy Classicissa vapaan vauhdin ryhmässäkin ajetaan turvallisesti liikennesääntöjen mukaisesti muun liikenteen mukana.

HAASTAVA 30 KM/H AJORYHMÄ

Kolmenkympin ryhmässä JäPy:n kokeneet maantiepyöräilijät vastaavat vauhdin pidosta ja osallistujat pääsevät nauttimaan takuuvauhtisesta kyydistä vaihtelevilla uusmaalaisilla teillä. 

25 KM/H NAUTISKELIJAT

Nautiskelijoiden ryhmässä on tilaisuus nauttia leppoisasta maantiepyöräilystä halki kauniiden maalaismaisemien. Ryhmään ovat tervetulleita myös aloittelevat maantiepyöräilijät, joita kokeneet ryhmäveturit opastavat tarvittaessa ryhmäajamisessa.

Näyttökuva 2021-7-30 kello 11.32.37.png

SAAT KAIKEN TÄMÄN!

Reittiopastus.png

SELKEÄT REITTIOPASTEET

Ajanotto.png

CHIP AJANOTTO

Ruokailu.png

MAKSUTON RUOKAILU MAALISSA

Huoltopiste.png

HUOLTOPISTE REITIN VARRELLA

Valokuvaus.png

KUVAUSPISTE LÄHTÖALUEELLA

Raatoauto.png

KULJETUS TEKNISEN VIAN SATTUESSA

Näyttökuva 2021-7-30 kello 11.32.37.png
Online tulokset.png

HYVIÄ PALKINTOJA

Parking.png

KILPAILUKESKUS JA PYSÄKÖINTI

Haarajoen koulu, Haarajoenkatu 2

04480 Järvenpää

Ensiapu.png

LÄHTÖALUEELLA SPR ENSIAPURYHMÄ

iconmonstr-time-3-240.png

LÄHTÖAIKA

Klo 10.00

Meksu.png

LÄHTÖALUEELLA TEKNISTÄ APUA

Reitti.png

LÄHTÖPAIKKA

Neste kylmäasema

Halkiantie 95, 04480 Järvenpää

JäPy Classic palkkilogo.png

OSALLISTUMISMAKSUT JA HINTAPORTAAT

65 km


1.7.-31.7     45 e
1.8.-7.8.      55 e
8.8              65 e

130 km


1.7.-31.7     55 e
1.8.-7.8.      65 e
8.8.             75 e

OSALLISTUMISEHDOT

Jos koronatilanne muuttuu ja tapahtuman järjestäminen kielletään, tarjoamme mahdollisuuden siirtää osallistumisoikeuden vuoden 2022 kuntoajotapahtumaan tai vaihtoehtoisesti palautamme osallistumismaksun täysimääräisesti. Muutoin ilmoittautuminen on sitova, eikä osallistumista voi ilmoittautumisen jälkeen peruuttaa. Huomaa, että tehtyä ilmoittautumista ei voi peruuttaa, eikä osallistumismaksua palauteta, vaikka et pystyisi osallistumaan esim. sairastumisen tai muun syyn takia.  

REITIT JA REITTILINKIT

Kilpailukeskus sijaitsee Haarajoen koululla, josta on lähtöalueelle noin 2 km matka. Lähtöalueella järjestäydytään ajoryhmiin ja startataan ajoreitille. Reitti suuntautuu pohjoiseen ja lämmöt saa mukavasti päälle heti ensimmäisessä mäessä, joka on yksi lähialueiden haastavimmista. Nummisista ajetaan kaakkoon kaunista Mustijokea myötäillen. Pornaisista suunnataan Kotojärveä kohti, jonka jälkeen käännytään mukavan vaihtelevalle pikkutielle kohti Hinthaaraa. Hinthaarassa - lähellä vanhaa lättähattuseisaketta - odottaakin tankkauspiste, jossa on tarjolla juotavaa ja pikkupurtavaa. Huoltopisteen jälkeen jatketaan historiallista Vanhaa Kuninkaantietä kohti Anttilaa, josta koukataan nousujohteiselle osuudelle Linnapeltoon. Täältä matka jatkuu kohti Nikkilää, josta reitti kääntyy luoteeseen tieosuudelle, joka on yksi Keski-Uusimaan vaihtelevimmista. Maali sijaitsee Halkiantiellä lähellä lähtöpaikkaa.

Näyttökuva 2021-5-21 kello 15.58.34.pn
Näyttökuva 2021-7-30 kello 11.32.37.png