top of page

Vauhtia ja vaarallisia tilanteita sekä Hyrylässä että Viron Mulgissa

Viikonloppuna ajettiin JäPy:n kotikulmilla Hyrylän ajot, joka kokosi mukavan joukon myös JäPy:läisiä viivalle. KAT2 lähtöön starttasivat Harri Vuorimaa, Peter Waenerberg, Harri Mattila, Antti Liesjärvi ja Joonas Lepistö. Hyrylän rata on sangen nautinnollinen, ellei talven aikana ole päästänyt kehoonsa liikakiloja. Jos näin on päässyt käymään, on Tapolan mäki varsin kivulias ja reittiin tehty koukkaus Ruotsinkyläntiellä täydentää kärsimyksen. Tällä kerralla kaikki JäPy:läiset selvittivät ensimmäisen nousun mallikkaasti ja jopa kevyen näköisesti. Ongelmat sen sijaan alkoivat hiekkatiepätkällä, jossa osa porukasta meni nurin – meidän Peter Waenerberg muiden mukana. Pahimmilta loukkaantumisilta onneksi vältyttiin ja Peter pääsi ajamaan kierrokselta maalialueelle. Alkukaudella lupaavaa tuloskuntoa osoittanut Harri Vuorimaa joutui antautumaan Köningstedtin kartanon teknisessä laskussa ja siirtyi yhteislähtökilpailusta henkilökohtaiseen tempoon. Lepistö, Liesjärvi ja Mattila sen sijaan selvittivät kilpailun maaliin asti hienolla ajolla – Joonaksen sijoitus Hyrylässä yhdestoista.

 

Sunnuntaina ajettiin Vantaan Kevätpolkaisu kuntoajotapahtuma, jossa naisten sarjassa JäPy:n Lissu Vanninen ajoi hyvän suorituksena ainoana naisosallistujana.

 

Antti Mäkelä käynnisti kisakautensa Viron maantiecupin avauskilpailussa Mulgissa. Antin kisa päättyi harmillisesti kaatumiseen, josta Antti itse selvisi pienin naarmuin.  Vasemmalta Joonas Lepistö ja Antti Liesjärvi takaa-ajossa Tuusulassa. kuva: Petri HalminenVasemmalta Harri Vuorimaa, Peter Waenerberg, Harri Mattila, Antti Liesjärvi ja Joonas Lepistö. kuva: Tommi IkonenCommentaires


Viimeisimmät päivitykset
Seuraa hyvää seuraa
  • Facebook Basic Square
  • Strava icon.png
bottom of page