top of page

TRIBEn kisakausi käyntiin, SM 1. ja MM 5.

JäPyn triathlonistit laittoivat jalalla koreasti heti kisakauden startissa sunnuntaina 19.5.


Heinolasta Jäpyyn kotiutunut Taru Niemi osallistui Duathlonin SM kisoihin Tikkakoskella napaten upeasti N20-34 ikäluokan Suomen mestaruuden.


"Tunnelmallinen tapahtuma ja mukava startti kisakaudelle. Lämpöä +25, ei kuitenkaan vaikuttanut suoritukseen. Erityisesti pyöräosuus oli onnistunut ja paransin aikaa viimevuoteen 3 min, oman ikäsarjan nopein, kokonaisaika 1h14 min 😊 Seuraava kisa onkin sitten Ruukki Triathlon"Viime vuonna Challenge Turku puolimatkan naisten viestin voitolla MM kisapaikan lunastanut kolmikko Anne Koskela, Heli Vienonen ja Meri Långström oli vauhdissa Challenge Familyn The Championship kisassa Slovakiassa Samorinissa. Tiukan kisan mitalit meni Tsekkiin, Espanjaan ja Puolaan, JäpyTribe joukkueen päätyessä hienosti viidenneksi.


Tiimin kommentit;


Anne:

"Kisa-aamu valkeni helteisenä ja märkkäri päällä lähtöä odotellessa alkoi olla jo aika lämmin. Torven töräytyksestä juoksu kapeahkoon ojaan, jossa olikin yllättävän kylmää vettä. Talven avannossa dippailut ehkä hiukan auttoivat alkusäikähdyksestä selviytymiseen. Lasit vetäisivät huuruun heti aluksi ja pysähdyin ne huuhtaisemaan, jonka jälkeen jatkoin matkaa omaa vauhtia vältellen ihmismassoja. Uinti oli kapeahkossa ojassa, jossa oli matalat rannat, joten suunnistaminen oli helppoa. Lopputulos oli sellainen, johon tällä kunnolla oli edellytykset."


Heli:

"Pyöräreitti oli kuin minulle suunniteltu. Tasainen reitti, missä pääsi polkemaan aerossa lähes koko matkan. Viimeiset 30km joutui runttaamaan pieneen vasta tuuleen, mikä laski keskivauhtia hieman, mutta lopputuloksena kuitenkin oma PB niin ajassa kuin wateissakin sekä sarjan nopein reittiaika. Ei voi muuta kuin olla iloinen. "


Meri:

"Suomen kylmän kevään jälkeen Samorinin helle aiheutti ylimääräistä kuormaa juoksuun. Reitti oli kokonaisuudessaan kisa-alueella ja täysin tasainen, mutta juostiin suurimmaksi osaksi hiekalla, osittain nurmikolla. Kaiken kaikkiaan sain tehtyä tasaisen varman suorituksen, täysin omassa tavoiteajassa. Matkan kruunasi se, kun yhdessä koko tiimin kanssa ylitettiin maaliviiva."


"Challange Championships on kokemisen arvoinen tapahtuma. Paikkoja sinne voi Suomessa ansaita Turun Chellange kisoista. Tapahtuman tunnearvoa nosti myös se, että saatiin tämän upean tiimin kanssa yhdessä edustaa Jäpy Tribeä kansainvälisessä kisassa."Kovinta absoluuttista Jäpy-vauhtia viikonloppuna piti Ibai Mendia Iztueta Tikkakosken duathlon kisassa jossa hän kellotti kovan ajan 58:21 sijoittuen miesten yleisessä sarjassa hienosti viidenneksi. Podium jäi hieman reilu minuutin päähän Ibain olleensa viimeisellä juoksuosuudella sarjansa nopein.


JäPy onnittelee kaikkia viikonlopun kovista suorituksista!Vasemmalta (sinipukuinen poislukien) Anne, Meri, Heli


Keskellä Taru


Comments

Couldn’t Load Comments
It looks like there was a technical problem. Try reconnecting or refreshing the page.
Viimeisimmät päivitykset
Seuraa hyvää seuraa
  • Facebook Basic Square
  • Strava icon.png
bottom of page