top of page

Tervetuloa mukaan liikkumaan hyvässä seurassa – nyt loppuvuoden jäsenyys ilmaiseksi*

Järvenpään Pyöräilijät viettää 50 vuotisjuhlavuotta liikunnan merkeissä. JäPy on nyt energisempi kuin koskaan ja tarjoamme jäsenillemme yhteislenkkeilyn lisäksi uudistuneen JäPy Tribe -treeniryhmän, jossa huippuvalmentajat auttavat jäseniä onnistumaan yhdessä muiden ryhmäläisten kanssa. Ja pian käynnistyy tavoitteellinen maastopyöräilytoiminta ammattivalmentaja Mikael Paajasen johdolla. Syksyn tullen maantielenkeiltä siirrytään upeille lähiseudun sorateille gravel-lenkeille. Jo huomenna (11.9.) tarjoamme Jäpyläisille räätälöidyn gravel-workshopin, jonka vetää lajin huippuasiantuntija Antti Kuitto. Innokkaimmat meistä ovat jo aloittaneet voimaharjoituksen JäPy:n omalla kotisalilla Kunto Saluksessa (jonne saamme jäsenyyden etuhintaan….).


JäPy toimii rakkaudesta harrastamiimme lajeihin ja yhdessä liikkumiseen! Mahdollistamme onnistumisen ja itsensä ylittämisen eri kokemustasoilla ja tavoitteilla. Kannustamme toisiamme kilpailutoimintaan ja tarjoamme tukea valmennuksella ja koulutuksella. Saamme voimaa toistemme auttamisesta ja aktiivisesta osallistumisesta yhteiseen toimintaan. Kaikki jäsenet ovat yhdenvertaisia riippumatta kilpailumenestyksestä, iästä, sukupuolesta, sukupuolisesta suuntautumisesta, kielestä tai mistään muusta henkilökohtaisesta tekijästä.


Järvenpään Pyöräilijät on sekä Suomen Pyöräilyn että Suomen Triathlonliiton jäsenseura, joten mahdollistamme jäsentemme osallistumisen kilpailulisenssin vaativiin kansallisiin kilpailuihin. Tuemme jäsentemme osallistumista kilpailutoimintaan. JäPy:llä on paljon jäseniä myös Järvenpään ulkopuolella pääkaupunkiseudulla ja ympäri Suomea.


Viikonloppuna JäPy:n yhteislenkeillä nähtiin liikunnan riemua parhaimmillaan, kun yhdessä pyöräilyn kipinä tarttui ensikertalaisiin. Molempina päivinä oranssinutut polkaisivat yhdessä lähiseudun upeille teille nauttimaan yhdessä pyöräilemisen riemusta. Lauantaina seuran kokenut kilpapyöräilijä Antti Mäkelä veti meille oman peekoo ja meidän muiden veekoo lenkin. Hauskaa oli ja kaikki palasimme yhdessä Chebicin eteen lenkin päätteeksi. Sunnuntaina palauteltiin leppoisasti ja käytiin kaffella vakiopaikassamme Navetassa Porvoontien varrella.


Yhteislenkkien lisäksi oranssinuttuja nähtiin viikonloppuna polkujuoksukisoissa, Tallinna maratonilla, haikkaamassa Keski-Euroopassa, maastopyöräilemässä Lapissa, alamäkiajon viimeisessä dhsuomicupin kisassa, liikunnallisissa haasteissa Salpausselällä, lukemattomissa altaissa ympäri Suomen sekä monilla kotisohvilla suunnitelleen tulevia yhteisiä liikunnallisia koitoksia. Tervetuloa mukaan liikkumaan hyvässä seurassa! *Tarjoamme nyt loppuvuoden jäsenyyden ilmaiseksi, kun liityt jäseneksi. Pääset siis neljällä kympillä mukaan loppuvuoden aktiviteetteihin ja saat koko ensi vuoden jäsenyyden. Liity mukaan nyt heti!

Sunnuntain yhteislenkillä vetovuorossa Riitta Kilpeläinen (vas.) ja Milla Toivonen.Lauantain yhteslenkillä nautittiin lenkkikaffet Porvoon Hamarissa.Jutta Purasellle (23) sunnuntain porukkalenkki oli palauttelua. Jutta osallistui kesän aikana kolmeen triathlonkilpailuun ja oli joka kisassa podiumilla!Kevin Mujuselle (31) lauantain JäPy lenkki oli eka yhteislenkki ja myös ensimmäinen yli 100 km:n lenkki. Kevin hyppäsi heti syvään päätyyn, mutta turvallisessa seurassa. Antti Mäkelän vetämän lenkin keskari hipoi 35 km/h, mutta kaikki palasivat lähtöpisteeseen yhtenä jenginä - niin myös Kevin.JäPy:n Joonas Jussila (MU17) on ikäluokassaan Suomen parhaita alamäkiajon kisakuskeja. Ota Joonas seurantaan ja kannusta yksi JäPyn nuorimmista ja taitavimmista kuskeista menestykseen! https://www.instagram.com/joonas_jussila/Comments


Viimeisimmät päivitykset
Seuraa hyvää seuraa
  • Facebook Basic Square
  • Strava icon.png
bottom of page