top of page

Tervetuloa mukaan JäPy:n uuteen MTB-treeniryhmään!

edit 23.8.: JÄPY MTB-RYHMÄ ON TÄYTEEN VARATTU - KIITOS KAIKILLE ILMOITTAUTUNEILLE!


JäPy on myös maastopyöräilijän seura, jonka jäsenissä on useita aktiivisesti kilpailevia maastokuskeja. Nyt JäPy tarjoaa jäsenilleen maastopyöräilijöille suunnatun treeniryhmän, johon ovat tervetulleita kaikki, joita kiinnostaa tavoitteellinen harjoittelu, tähtäsipä se sitten omaan kehittymiseen kuntoilijana tai kilpailuissa menestymiseen. Ryhmä harjoittelee asiantuntevan valmentajan avulla ja ryhmän jäsenenä voit halutessasi treenata yhdessä muiden kanssa. Valmentajana toimii fysiikka- ja kestävyysvalmentaja Mikael Paajanen (R5 Athletics and Health). Mikael Paajanen | R5 Athletics and Health


Valmennus sisältää:

- Ryhmälle räätälöity valmennusohjelma, jossa on mahdollisuus pieneen henkilökohtaiseen säätöön harjoitusten kuormittavuudessa. Lisäksi omat kevennykset tai spesiaaliviikot tarpeen mukaan.

- Kestävyysohjelma Training Peaksin kautta. Valmentaja seuraa treenien etenemistä viikoittain.

- Voimaharjoittelun suunnittelu

- WA-ryhmä, jolla yhteys treenikavereihin ja valmentajaan

- Yhteinen ”kahvikeskustelu” ja voimaharjoitus kerran kuukaudessa. Yhteisellä voimaharjoittelukerralla käydään joko läpi ohjelmaa, varsinkin jos ohjelmaan on tullut päivitystä, tai testataan voimaa tai jotain muuta ominaisuutta, jolla on arvoa suorituskyvylle maastopyöräilyssä

- Valmennuksen aikana hapenotto- tai laktaattitasotestin hinnasta -20 % (R5 Athletics and Health)


Ryhmään mahtuu max. 10 henkeä ja toiminta käynnistyy syyskuussa. Ilmoittaudu mukaan vapaamuotoisella viestillä sähköpostiin riikka.rusanen@gmail.com 31.8.2023 mennessä!


HINTA-ARVIO 25 €/KK, MIKÄLI RYHMÄ TULEE TÄYTEEN (10 hlöä). Ryhmän minimikoko on 4 hlöä, jolloin hinnaksi muodostuu 62,50 €/kk.


Kesto syys-lokakuu 2023 - kesäkuu 2024. Ilmoittautumalla sitoudut edellä mainittuun treenijaksoon.


JäPy tukee rahallisesti treeniryhmän toimintaa. Osallistuminen ryhmän toimintaan ei edellytä kilpailemista, mutta jos kisaat, sitoudut kilpailuissa edustamaan JäPy:ä.


Valmennusryhmä on tarkoitettu vain JäPyn jäsenille, joten mikäli et vielä ole JäPyn jäsen, nyt on hyvä hetki liittyä seuraan mukaan! JäPy tukee jäsentensä kilpailuihin osallistumista rahallisesti.


Lisätietoja Riikka Rusaselta: riikka.rusanen@gmail.com
Komentarze


Viimeisimmät päivitykset
Seuraa hyvää seuraa
  • Facebook Basic Square
  • Strava icon.png
bottom of page