top of page

Tervetuloa JäPy yhteislenkeille maastopyörillä!

Syyskuun alussa startannut maastopyöräilyn treeniryhmä herätti ilahduttavan paljon kiinnostusta ja ryhmä täyttyi nopeasti. Kuntotestaus, pyörätreenit ja voimaharjoittelu on saatu käyntiin ja ryhmän tapaamiset jatkuvat lokakuussa. Kaikki halukkaat eivät valitettavasti mahtuneet mukaan tällä kertaa mutta toivotaan, että saamme uuden treeniryhmän käynnistettyä myöhemmin!

Järjestämme kaksi kaikille avointa kimppalenkkiä maastossa syksyn mittaan JäPyn 50-vuotis juhlavuoden merkeissä:


- ”Legendaarinen maastolenkki” 14.10.2023 klo 10, lähtö Paavonpolulta (Vanha Valtatie 66, Järvenpää). Lenkin kesto on noin kaksi tuntia ja vauhtia sekä tarvittaessa matkan pituutta säädetään osallistujien tason ja toiveiden mukaisesti. Vetäjinä toimivat Kari Hintsala ja Osmo ”Oski” Vesa. Oskin monet tuntevatkin mutta mainittakoon, että tämä JäPy:n Grand Old Man on yksi seuran legendoista, joka kilpaili menestyksekkäästi maantiepyöräilyssä 80-luvulla. Nämä suositut lenkkiveturit tunnetaan myös Järvenpään maastopyöräilyn Teräspappoina. Tälle lenkille ovat tervetulleita kaikki maastopyöräilijät tasosta riippumatta!


- ”JäPy50 -lenkki”: Noin 50 km:n pituinen maastolenkki, kestoltaan 3-4 tuntia tauoista riippuen. Reitin tiesiirtymien vähentämiseksi starttaamme Kellokoskelta Männistön lavalta (Männistöntie 7, Kellokoski). Vieressä on reilusti parkkitilaa autolla paikalle saapuville. Lenkin varrella on mahdollisuus ostaa evästä kaupasta tai vaihtoehtoisesti ajetaan pelkin tasku- ja reppueväin. Lenkin jälkeen rohkeimmat voivat virkistäytyä uimalla viereisessä joessa. Nälkäiset ja janoiset löytävät helpotusta läheisistä kaupoista ja ravintola Patovahdista. Tälle lenkille osallistuvilta edellytetään sujuvaa maastopyöräilytaitoa ja riittävää kuntoa ajaa sopivan reipasta retkivauhtia. Lenkin tarkempi ajankohta ilmoitetaan myöhemmin, joten kannattaa seurailla JäPyn somekanavia!


HUOM. Näille lenkeille ovat tervetulleita kaikki riippumatta siitä, kuuluuko JäPyyn vai ei. Jokainen osallistuja huolehtii oman vakuutuksensa kattavuudesta.
Comments


Viimeisimmät päivitykset
Seuraa hyvää seuraa
  • Facebook Basic Square
  • Strava icon.png
bottom of page