Paljasta pintaa JäPy:n salivideolla!

JäPy:n RoadRace ryhmän voimaharjoittelutreenit saatettiin päätökseen R5 salilla helmikuun lopussa. Ryhmä on harjoitellut Mikael Paajasen johdolla syksystä alkaen ja tämän takia kaikkien treenaajien jalat eivät enää mahtuneet julkaistuun videoon. Katso itsensä härän johdolla, miten nopeusvoimaharjoitukset suoritetaan ja puntaroi samalla, pystytkö itse osallistumaan JäPy:n leuanvetokilpailuun kesällä?!


Osallistu samalla kilpailuun, jossa arvomme mm. hyvää mieltä ja helliä kosketuksia kaikkien JäPy Youtube kanavan tilaajien kesken! Kanavalla on nyt 5 tilaajaa ja tuhannes tilaaja voittaa henkilökohtaisen PT session eniten ääniä saaneen videotähden kanssa.


Toimi näin:


1) klikkaa alla olevaa linkkiä Youtube videoon

2) katso viedo Youtubessa ja klikkaa siellä videon alla näkyvää painiketta TILAA painiketta. Painamalla TILAA painiketta et saa kotiisi uutta pyörää, vaan tuet JäPy:n videoiden näkyvyyttä Youtubessa.


KLIKKAA TÄSTÄ VIDEOON!


Kiitos!


Viimeisimmät päivitykset
Seuraa hyvää seuraa
  • Facebook Basic Square
  • Strava icon.png

© 2020 Järvenpään pyöräilijät ry - JäPy - Design by Snowwhere Productions.

OTA YHTEYTTÄ!

 

JäPy on Keski-Uudellamaalla toimiva seura, jonka tarkoituksena on pyöräilyn ja triathlonin edistäminen tarjoamalla positiivisia elämyksiä näiden harrastusten parissa.

LIITY SEURAAN!

 

Miksi liittyä seuraan?

Jäsenedut

Liittymislomake

Tietosuojaseloste

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Wix Facebook page
  • Strava icon.png
  • YouTube Social  Icon