top of page

Liikunnan riemua JäPy:n toimintapäivänä 8.10.

Järvenpään Pyöräilijöiden toimintapäivä kokosi 8.10. runsaslukuisen joukon seuran jäseniä liikkumaan yhdessä syksyisen kosteasta kelistä huolimatta. Pyöräilijät starttasivat Chebiciltä kahdelle soratielenkille. Maltillinen ryhmä suuntasi pohjoiseen kohti Mäntsälää ja vapaan vauhdin ryhmä kohden Kotojärven kierrosta. Erityisen mukavaa oli nähdä pyöräilijöiden joukossa keväisen JäPy:n maantiepyöräilykurssin käyneitä ketjunpyörittäjiä. Ykkösryhmän ajo sujui leppoisasti ja erityisen mukavaa oli nähdä joukossa mukana keväisen JäPy:n maantiepyöräilykurssin käyneitä ketjunpyörittäjiä. Vapaan vauhdin lenkin kisa sujui vauhdikkaasti, mutta muutamasta yrityksestä huolimatta ei irtiottoja syntynyt, vaan ryhmä saapui yhtenä pääjoukkona maaliin.


Pyörälenkkien lisäksi tarjolla oli liikuntaa jalan Terholan kuntoradan maastoissa. Minna Makkosen vetämä polkujuoksuryhmä kolusi vauhdikkaasti Terholan polut ja Reetta Tuomalan sauvakävelytiimi sivakoi lähes 14 kilometrin lenkin.


Kiitos kaikille osallistuneille! JäPy:n toiminta jatkuu aktiivisesti myös syys- ja talvikauden aikana – koska liikunta hyvässä seurassa on niin paljon hauskempaa!


Pyöräiljät lähdössä päivän gravel-lenkeille


Polkujuoksuryhmä lähtökuopissa


Sauvakävelytiimin Janne Kyllönen rakentaa pohjakuntoa talven hiihtokisoihinMaltillisen vauhdin gravel ryhmäVapaan vauhdin ryhmän taukokuva

Comentarios


Viimeisimmät päivitykset
Seuraa hyvää seuraa
  • Facebook Basic Square
  • Strava icon.png
bottom of page