top of page

Keväinen Mallorca kutsuu!

Parin vuoden koronatauon jälkeen Järvenpään Pyöräilijät koordinoi jälleen treenileirin Mallorcalla pääsiäisen aikaan 4.-13.4.2023. Mallorca on todellinen pyöräilijöiden paratiisi, jonka ajomaastot ovat vertaansa vailla. Tarjolla on mukavan kumpuilevaa maastoa, paljon tasaista ajettavaa sekä myös kategorialuokiteltuja maailmanluokan nousuja. Leirille osallistuu JäPy:n kokeneita Mallorcan kävijöitä, jotka tuntevat parhaiden reittien lisäksi maistuvimmat kahvipaikat ja hauskimmat after-ride mestat. JäPy koordinoi leirin, mutta ei toimi vastuullisena matkanjärjestäjänä. Koostamme leirille päiväkohtaisen treeniohjelman, joka pitää sisällään monipuolista ajamista Mallorcan parhailla teillä sisältäen myös vauhtikestävyys- ja kiriharjoittelua. Valtaosa treeniajasta ajetaan peruskestävyysalueella ja Mallorcalla tyypilliset keskinopeudet ovat olleet noin kolmenkympin havinoissa. Tarvittaessa jakaannutaan useampaan ajoryhmään.


Jos treenileiri Mallorcalla kiinnostaa, toimi näin:


VARAA LENTOSI 4.-13.4.2023 VÄLISELLE AJALLE! Norwegian tarjoaa parhaat yhteydet Mallikselle ja mukaan voi ottaa oman pyöränsä. Paikan päältä löytyy myös laadukkaita pyörävuokraamoita, joista voi valita sopivan menopelin etukäteen.


VARAA MAJOITUS!

JäPy:n tukikohtana toimii hotelli Occidental Playa de Palma, jossa monet pro-tallitkin ovat majoittuneet. Hotelli on tunnettu monipuolisesta ja herkullisesta ruoasta sekä asiallisista pyörätilasta. Hotelli sijaitsee Arenalissa noin vartin ajomatkan päässä kentältä ja noin kolmen vartin bussimatkan päässä Palman kaupungista https://www.barcelo.com/en-ww/occidental-playa-de-palma/


ILMOITTAUDU MUKAAN!

Kun olet varannut lennot, postaa omat lentotietosi tämän artikkelin Facebook julkaisuun JäPy:n Facessa Laita erikseen ilmoittautuminen myös seuran sähköpostiin, niin tiedämme, ketkä ovat mukaan lähdössä. Lisätietoja meilillä tai postaamalla artikkelin FB julkaisuun.
コメント


Viimeisimmät päivitykset
Seuraa hyvää seuraa
  • Facebook Basic Square
  • Strava icon.png
bottom of page