top of page

JäPy vauhdissa sekä maastossa että maantiellä viikonloppuna!

Äitienpäiväviikonlopun lauantaina kilpailtiin Porissa perinteinen Lattomeriajo maantiellä ja samanaikaisesti kovatasoinen EVOC maastokisa aivan meidän naapurissa Rajamäellä.

 

Lattomeriajon sankari oli JäPy:n 9 vuotias Vilma Lepistö, joka asettui viivalle Lattomeriajon raivokkaassa sivutuulessa. NU11 luokassa kilpaillut Vilma selvisi ensikisastaan kunnialla ja tuloksena ansioikas neljäs sija. ”Hyvä fiilis ja mä haluun kilpailla uudestaan” – totesi Vilma isälleen Joonas Lepistölle maalissa. Huikea ensiesitys ja parhaat onnittelut Vilmalle!

 

Joonas Lepistö jatkoi Porissa tasaista ajokauttaa ja ylitti maalilinjan KAT2 luokassa sijalla 12. Antti Mäkelä ajoi kotimaan ensikisan avoimessa luokassa, jossa pääjoukosta irtosi voittoon ajanut hatka heti kilpailun alussa. Antti kertoi, että kilpailun kovin vastustaja Porissa oli raivokas sivutuuli, jolta ei piilopaikkaa peesistä juuri löytynyt. Antti ylitti maalilinjan sijalla 16.

 

Rajamäki EVOC MTB kilpailuun osallistui ennätysmäärä JäPyläisiä. Naisten yleisen sarjan toiseksi upeasti ajanut JäPy:n Riikka Rusanen kommentoi omaa ajoaan näin:

 

”Ihan ok ajoa oli ja loukkaantunut jalka vaivasi enää vain vähän. Muutaman viikon treenitauko toki tuntui, mutta loppuaikaan ja vauhtiin olen tyytyväinen. Reitti oli kuiva ja nopea. Vaikealta tuntuneen alun jälkeen (kun diesel alkoi käynnistyä puolessa välissä matkaa 😆 ) ajo oli varsin nautinnollista yhdellä suosikkiradoistani!”

 

Muiden JäPy:läisten osalta Riikka summasi kilpailua tällä tavalla:

 

”Bongasin listoilta peräti 11 jäpyläistä! Onkohan kaikkien aikojen ennätys? Jäpyläisistä kovinta vauhtia piti Hytösen Jussi, joka ajoi kovatasoisessa M40-sarjassa viidenneksi. Peter Waenerberg ajoi samassa sarjassa kympin sakkiin (9.). Ossi Vuola oli toiseksi nopein jäpyläinen (miesten yleinen 60 km 21. sija).

Maastokisoissa debytoinut Sampsa Puttonen ajoi hienosti ikäsarjansa (M60) neljänneksi ja lupasi, että maastopyöräkisailu jatkuu! Marjo Mauriala ajoi N40-sarjassa toiseksi. JäPy:n MTB treeniryhmäläisiä oli mukana viisi.”

 

JäPy:n kesäkausi on käynnistynyt vauhdikkaasti myös yhteislenkkeilyn osalta. Lauantaina kymmenkunta kuskia uskaltautui kovaan tuuleen ja ajoimme Kytäjä Golfiin kaffelle ja surffasimme myötätuuleen takaisin. Sunnuntaina Chebiciltä starttasi kaksi noin 10 hengen ryhmään; toiset 28-30 lenkille ja toiset vapaan vauhdin hurmaan. Lue lisää JäPy yhteislenkeistä täältä ja tule mukaan, koska pyöräily hyvässä seurassa on niin paljon hauskempaa!JäPy kisatiimi Lattomeriajossa. Oikealta Vilma Lepistö, Antti Mäkelä, Joonas LepistöOssi Vuola

Oikealla Jussi Hytönen - vasemmalla Peter Waenerberg

Marjo Mauriala

Riikka Rusanen podiumilla kakkosena

JäPy:n MTB treeniryhmäläisiä

Sampsa Puttonen

Comments


Viimeisimmät päivitykset
Seuraa hyvää seuraa
  • Facebook Basic Square
  • Strava icon.png
bottom of page