top of page

Jäpy Spinning for Bikers – Iloista yhteistyötä ja hikistä treeniä

Järvenpään Pyöräilijät ja Kunto Salus järjestävät tänä keväänä kolme pitkää spinning tuntia, joiden sisältö on suunniteltu tavoitteellisille pyöräilijöille ja triathlonin harrastajille. Ensimmäinen tunti tammikuussa oli ääriään myöten täynnä ja parituntinen sai hienoa palautetta. Tunnin sisällön suunnittelivat Jäpyn puheenjohtaja Tommi Ikonen sekä liikunnanohjaaja Meri Långström.


Järvenpään Pyöräilijät ja Kunto Salus ovat tehneet tiivistä yhteistyötä jo pitkään. Kunto Salus on jäpyläisille paikka, jossa kohtaa aina seurakavereita. Kuntosali tarjoaa loistavat puitteet monipuoliseen treenaamiseen. ”Tahdomme tarjota Järvenpään Pyöräilijöiden jäsenille parhaat treenipuitteet ja hyvän yhteistyön merkeissä ainutlaatuisia jäsenetuja. Yhteiset spinningit ovat olleet odotettu juttu.” kertoo Johanna Ronkainen Kunto Salukselta.


Jäpy Spinning for Bikers -treenit kestävät kaksi tuntia ja sisältävät pyöritystä eri kadensseilla, tehoilla ja sykealueilla. Työosiot ovat pidempiä kuin perinteisellä spinning tunnilla. Tunneilla otetaan myös lyhyitä nopeutta kehittäviä kirejä.

Tunnit ohjaa Meri ja kiitosta tuli iloisen tsempin lisäksi hyvästä musiikista. Tommi kertoo tunnin lomassa käytännön vinkkejä pyörittämiseen ja ajo-asentoon.


Helmikuun spinningin jälkeen Fit4You tarjosi maukkaita palautus- ja energiajuomia Kunto Saluksella. Kevään viimeinen Jäpy Spinning for Bikers – järjestetään sunnuntaina 12.3. klo 10-12. Ilmoittaudu mukaan KuntoSaluksen ajanvarauksen kautta tai suoraan kassalle, voit myös ilmoittautua sähköpostilla: jarvenpaanpyorailijat@gmail.com.


Fit4You tuotteet maistuivat kahden tunnin spinningin jälkeen.

Tommi Ikonen näyttää eturivissä mallia.

Meri Långström kannustaa treenaajia iloisella otteella.

Samuli ja Janni Hiekkataipale ja Fit4You maistiaiset.

Comments


Viimeisimmät päivitykset
Seuraa hyvää seuraa
  • Facebook Basic Square
  • Strava icon.png
bottom of page