top of page

JäPy:n triathlon treeniryhmä starttaa 2.10.2023 - tule mukaan JäPy Tribeen!

Jäpy Tribe on energinen jengi, jossa jokainen onnistuu toistensa ja ammattilaisten avulla. Viime kaudella mukana oli 30 harrastajaa ja palaute oli todella hyvää. Osa meistä suoritti kesän aikana ensimmäisen kisansa, osa rikkoi vanhoja ennätyksiään tai osallistui ensimmäiselle täysmatkalleen. Jokaisen tausta on erilainen ja kaikilla on oma tavoite. Matka onnistumiseen on yksilöllinen mutta yhdessä pystymme oppimaan ja antamaan itsestämme enemmän. Haluamme kaikki lajista kiinnostuneet mukaan, olipa oma tavoite kuntoilu tai kilpailussa menestyminen.


Ryhmän toiminta käynnistyy lokakuussa. Ilmoittaudu nopeasti mukaan! JäPy Tribe kokonaisuus sisältää: - Päävalmentaja Juuso Mannisen laatiman treeniohjelman lokakuu 2023 - elokuu 2024 (kaksi tasoa, aloittelija tai konkari)

- 5 yhteistreeniä päävalmentajan kanssa

- Voimavalmentaja Markus Tirrasen laatiman kahden kuukauden välein vaihtuvan progressiivisen voimaohjelman

- 8 yhteistreeniä ja henkilökohtaisen tapaamisen voimavalmentajan kanssa Kunto Saluksella

- Juoksutreenit joka toinen viikko Jukka Erkkilän johdolla

- Yhteiset peruskestävyysharjoitukset (Juoksu, sauvakävely, pyörä)

- Sisäpyöräilytreenit Meri Långströmin johdolla


HINTA 25 €/ KK, KESTO 11 KK (Mikäli mukaan ilmoittautuu vähintään 20). Ilmoittautumalla sitoudut koko treenijaksoon. Ryhmään voi osallistua ainoastaan JäPyn jäsenenä. Osallistuminen ryhmän toimintaan ei edellytä kilpailemista, mutta mahdollisissa kisoissa sitoudut edustamaan Jäpyä.


Tule mukaan hauskaan treeniryhmään ja ota harrastuksesi tueksi koko Jäpy Tribe yhteisö! Ilmoittaudu mukaan nyt heti ja kerro oma tavoitteesi triathlonin suhteen: jarvenpaanpyorailijat@gmail.com.


Kysy lisää Heli Vienoselta: 040-864 9954


PS. Huomasithan myös Jäpyn omat uintiryhmät? Ratamaksut ja uintivalmennus laskutetaan erikseen.


Päävalmentaja Juuso Manninen (kuva yllä) Olen ammattivalmentaja ja triathlonisti. Triathlonin parissa vietettyjen vuosien aikana olen oppinut lajin ominaispiirteet ja mitä onnistunut kausi vaatii. Teen tribeläisille koko kauden mittaisen treeniohjelman, joka kehittää niin aloittelijaa kuin konkariakin ja varmistaa myös riittävän palautumisen. Nähdään yhteistreeneissä!


Voimavalmentaja Markus Tirranen (kuva yllä) Olen nelikymppinen aktiiviseen elämään ihastunut perheenisä. Tavoitteellisen kuntosaliharjoittelun lisäksi minulla on kokemusta kestävyysurheilun puolelta triathlonista, kilpapyöräilystä sekä juoksusta. Vahvuuteni on määrätietoinen ja tavoitteellinen ote elämässä ja liikunnassa. Saat minusta vaativan valmentajan tai menoa rauhoittavan keskustelijan. Kaikessa tulee olla läsnä armollisuus itseä kohtaan.


Juoksuohjaaja Jukka Erkkilä (kuva yllä) Minulla on taustalla yli 40 vuotta eri kestävyysurheilulajeja, suunnistus, triathlon ja polkujuoksu. Urheiluvuosien varrella eri valmentajien kautta saadun opin ja kehon kuuntelemisen taidon kautta on syntynyt tahto virittää kunto kohdilleen kauden pääkisoihin. Autan mielelläni mm. juoksutekniikkaan liittyvissä kysymyksissä.Spinning -ohjaaja Meri Långström (kuva yllä) Olen energinen ja tsemppaava liikunnanohjaaja. Valmistuin ohjaajaksi 4 vuotta sitten ja erityisesti spinning -tunnit ovat lähellä sydäntäni. Rakas harrastus triathlon on kulkenut matkassa mukana 5 vuotta. Tule mukaan meidän mahtavaan Tribe- jengiin. Yhteiset treenit kannustavat ja saat paljon voimia myös arkeen.


Σχόλια


Viimeisimmät päivitykset
Seuraa hyvää seuraa
  • Facebook Basic Square
  • Strava icon.png
bottom of page