JäPy:n toimintapäivää vietettiin aurinkoisessa syyskelissä

Järvenpään Pyöräilijöiden toimintapäivä houkutteli mukavan joukon jäseniä erilaisiin liikunnallisiin aktiviteetteihin lauantaina 24.10. Reilut kaksikymmentä kuskia starttasi Harri Vuorimaan suunnittelemalle gravel-lenkille Järvenpäästä pohjoiseen. Muutaman päivän sade oli kastellut soratiet mukavan kosteiksi ja Tommi Ikosen tilaama soratielanaus pehmensi ne tieosuudet, jotka olivat kuivia. Mukava oli ajella osittain tuttuja soratieosuuksia ja aivan erityisen hauskaa oli todeta, että samat vanhat pihahurtat vartioivat reviiriään edelleen raivoisasti. Vauhti oli sovitun mukainen reilut 22 km/h ja lenkki sujui lähes täysin ilman teknisiä murheita.


Jukka Erkkilä veti parin tunnin maastovaelluksen Sipoon Kummelbergin luonnonsuojelualueelle. Lenkillä tarjoutui mahdollisuus tutustua suunnistuskarttojen saloihin ja karttoja tutkittiin matkan varrella muutamaan otteeseen. Kahdeksan hengen porukalla käveltiin pääosin poluilla, mutta muutaman kerran poikettiin myös maaston puolelle. Kummelberg on Sipoon korkein maastonkohta ja monimuotoiseen laajaan alueeseen kuuluu vanhoja luonnonmetsiä, kallioita, reheviä lehtoja ja pienialaisesti puustoisia soita sekä joenvarren tulvaniittyjä. Kohde on valtaosin luonnontilainen ja erämaatunnelmainen.


Antti Hongiston vetämällä MTB lenkillä ei soraääniä kuultu reittivalinnoissa, vaan Antti pääsi soolona ajelemaan suunnittelemaan reittiä pitkin reilun parin tunnin ja 30 kilometrin maastolenkin.


Lenkkien jälkeen kokoonnuttiin Gilanille yhteiselle lounaalle ja kaikki osallistujat palkittiin tilaisuuden päätteeksi. Kiitos kaikille osallistujille ja lenkkien vetäjille.


Viimeisimmät päivitykset
Seuraa hyvää seuraa
  • Facebook Basic Square
  • Strava icon.png

© 2020 Järvenpään pyöräilijät ry - JäPy - Design by Snowwhere Productions.

OTA YHTEYTTÄ!

 

JäPy on Keski-Uudellamaalla toimiva seura, jonka tarkoituksena on pyöräilyn ja triathlonin edistäminen tarjoamalla positiivisia elämyksiä näiden harrastusten parissa.

LIITY SEURAAN!

 

Miksi liittyä seuraan?

Jäsenedut

Liittymislomake

Tietosuojaseloste

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Wix Facebook page
  • Strava icon.png
  • YouTube Social  Icon