top of page

JäPy:n Ossi Vuola ajoi voittoon Hyrylän ajoissa

Viikonloppuna kisattiin JäPy:n kotikulmilla Hyrylän ajoissa ja Virossa, jossa paikallinen maantiecup jatkui. Molemmissa riennoissa oli JäPy edustettuna ja kisapaikoilla ei kylmä päässyt yllättämään.


Antti Mäkelä starttasi lauantaina Virossa, jossa hänellä on puolustettavanaan viime kauden maantiecupin voitto M45 sarjassa. Kilpailu Jögevassa oli kuuma ja virolaiseen tapaan sähäkkä heti paukusta lähtien. Porukka ajettiin palasiksi heti kisan alkuvaiheessa ja maaliinkin tultiin useammassa erässä. Antti nappasi oman sarjansa voiton ajaen maaliin lähdön sijalla 16.


Hyrylän ajoissa JäPy:n kisajoukkue oli kilpailun suurin, mutta kuuma keli ja tekniset ongelmat karsivat porukkaa melkoisesti matkan varrella. Kisan ratkaisupaikaksi tiedettiin Tapolan mäki ja siinä porukka katkesikin heti noin minuutti vapaan vauhdin alkamisen jälkeen. Saamani tiedon mukaan kisan voittaja Ossi Vuola piti melkoista vauhtia myös kisareitin soratiepätkällä, jossa muutamilla kuskeilla lähti hampaista paikat. Ossi ajoi omaan tapaansa töitä kaihtamatta koko kisan läpi ja voitti kirikamppailun ennen Anssi Enqvistiä (Cyclovision C13 Racing). Kolmanneksi ajoi Jaakko Mölsä Kouvolan Pyöräilijöistä. Tasaisen vahvaa kautta ajava JäPy:n Marko Nieminen ajoi hienosti kisan seitsemänneksi. Kaikki tulokset täällä.JäPy joukkue Hyrylän ajoissa. Vasemmalta Marko Nieminen, Antti Liesjärvi, Joonas Rosendahl, Harri Vuorimaa, Joonas Lepistö, Ossi Vuola ja Jussi Telkkinen.JäPy:n Ossi Vuola KAT2 lähdön podiumilla. Kakkosena Anssi Enqvist ja kolmosena Jaakko Mölsä.

Comments


Viimeisimmät päivitykset
Seuraa hyvää seuraa
  • Facebook Basic Square
  • Strava icon.png
bottom of page