top of page

JäPy:n Mika Kariluoto ajoi KAT2 voittoon Lattomeriajossa!

Viikonloppuna 12.9. ajettiin maantiekauden päätöskilpailu Porin lähettyvillä. Tavallisesti maantiekauden avauskilpailu Lattomeriajo ajettiin koronatilanteen takia nyt kauden viimeisenä kilpailuna. Avoimen luokan lähtö on osa Skoda cupia.


Järvenpään Pyöräilijöistä Lattomeriajoon starttasivat Antti Mäkelä (Elite), Mika Kariluoto (KAT2), Jussi Telkkinen (KAT2) ja Jussi Rautiainen (KAT3). Elite-lähdössä Antti joutui mukaan yhteen kasaan ja ajautui sen yhteydessä ojaan, mutta pystyi jatkamaan kisaansa ja ajoi lähdössä sijalle 17. KAT2 lähdössä Mika ja Jussi ajoivat aktiivisesti parina ja kisan tekninen loppu oli Mikalle erittäin sopiva. Kariluoto huomasi olevansa pääjoukosta irti viimeisen liikenneympyrän jälkeen ja päätti sitten ”kiriä” viimeiset neljäsataa metriä yksin maaliin ja siinä onnistuikin. Jussi lähdössä hienosti sijalle kahdeksan. Jussi Rautiainen ajautui omassa lähdössään KAT3:ssa tieltä ulos liukkaan kelin seurauksena, mutta ajoi hienosti soolona kisan loppuun maksimitehoilla (viimeiset 1,5 tuntia keskiteholla 250W keskinopeudella 37,1).


Järvenpään Pyöräilijät kiittää kaikkia kanssakilpailijoita ja kisoja järjestäneitä seuroja kilpailukaudesta 2021!JäPy:n Mika Kariluoto keskellä voittajana. Vasemmalla Oskari Pulkkinen (Reaktor Stanga Racing) ja oikealla Miika Rantatorikka (IBD Cycling).

Comments


Viimeisimmät päivitykset
Seuraa hyvää seuraa
  • Facebook Basic Square
  • Strava icon.png
bottom of page