top of page

JäPy:n Jussi Telkkinen ja Jüri Sutting podiumille Viron maantiecupin yhteispisteissä!

Viron maantiecup on tunnettu kovasta tasostaan ja hyvin järjestetyistä osakilpailuista ympäri Viroa. Suomesta poiketen lähdöt toteutetaan yhteislähtöinä, jolloin starteissa saattaa olla reilusti yli sata kilpailijaa suuren maailman tyyliin. Ja meno on heti paukusta sen verran rapeaa, että maisemia ei hirveästi ehdi ihailemaan. Viimeisessä cup-osakilpailussa keskinopeus nousi 47 kilometriin tunnissa.


Suomesta on Viron Filter maanteekarikasariin osallistunut enemmän tai vähemmän säännöllisesti kymmenkunta kuskia. JäPy:läisistä mukana ovat jo muutaman vuoden kilpailleet Antti Mäkelä, Jussi Telkkinen ja Jüri Sutting. Myös kotimaiset kärkinimet Johan Norlund ja Vladyslav Makogon ovat usein olleet Virossa viivalla ja myös menestyneet hyvin.


Filter Maanteekarikasari 2023 koostui neljästä osakilpailusta, jotka ajettiin Mulgissa, Elvassa, Jogevassa ja Tallinnassa. JäPy:läisistä Virossa kilpailivat tänä vuonna Jussi Telkkinen M40, Antti Mäkelä M45 ja Jüri Sutting M65. Vähintään kolmessa osakilpailussa kilpailleet pääsivät mukaan koko cupin pistelaskentaan. Sekä Jussi Telkkinen että Jüri Sutting ajoivat tänä vuonna hyvän kauden Virossa ja sijoittuivat molemmat omien ikäsarjojensa kolmansiksi.


Järvenpään Pyöräilijät onnittelee Jussia ja Jüria hyvästä menestyksestä Virossa!Vasemmalta Jussi Telkkinen ja Jüri Sutting

Comments


Viimeisimmät päivitykset
Seuraa hyvää seuraa
  • Facebook Basic Square
  • Strava icon.png
bottom of page