top of page

JäPy:n Joonas Jussila ajoi alamäkipyöräilyssä SM pronssille!

Järvenpään Pyöräilijöiden Joonas Jussila ajoi Rukalla 30.7.–1.8. pidetyissä Suomi DH alamäkipyöräilyn Suomenmestaruuskilpailussa kolmanneksi omassa M14 ikäsarjassaan. Pian 14 vuotta täyttävä Joonas on JäPy:n maastopyöräilykoulun kasvatti ja osallistunut JäPy:n MTB-kurssille kahdesti. Kipinä maastopyöräilyyn on siivittänyt Joonaksen hyviin tuloksiin, ja hän on kehittynyt vaativassa lajissa nopeasti. Joonas voitti viime kaudella DH cupin ja on tällä hetkellä cupissa toisena. Oppia ajolinjoihin Joonas on saanut paitsi motocrossia harrastavalta isältään Jari Jussilalta – niin myös JäPy:n Kalle Miettiseltä, jolla on itsellä kansainvälinen kilpailukokemus lajista.


Joonas oli Rukan SM-kisan aika-ajolaskussa toinen lähes virheettömällä ajolla. Kisalaskun alussa sattui pieni virhe, mutta muuten ajo meni hyvin. ”Olen kuitenkin tyytyväinen SM pronssiin” – totesi Joonas kilpailun jälkeen.


Järvenpään Pyöräilijät onnittelee Joonasta hyvästä saavutuksesta Suomenmestaruuskilpailussa!


Veikkaamme, että Joonaksen kisasuorituksista kuulemme jatkossakin ja suosittelemme, että laitat Joonaksen seurantaan Instagramissa @joonas_jussilaJäPy:n Joonas Jussila SM pronssilaskussaan Rukalla Kuva: tapahtumajärjestäjä/Ruka Freeriders

Comments


Viimeisimmät päivitykset
Seuraa hyvää seuraa
  • Facebook Basic Square
  • Strava icon.png
bottom of page