top of page

JäPy mukana Saimaa Cylce Tour 2022 -tapahtumassa!

Saimaa Cycle Tour -tapahtuma järjestettiin ensimmäisen kerran heinäkuussa 2021. Tapahtuma sai paljon positiivista palautetta. Ensi vuoden reitti on julkaistu ja ennakkoilmoittautuminen 8-9.7 2022 tapahtumaankin on jo avattu. Reitin pituus on 290 kilometriä ja se ajetaan perjantai - lauantai välisenä yönä, kun liikenne on hiljaisimmillaan ja Suomen kesän yö parhaimmillaan.

Tapahtuman reitteihin, järjestelyihin ja maksuihin (hintaportaat) voit tutustua tapahtuman sivuilla


Jäpystä osallistutaan tuohon tapahtumaan ainakin yhden joukkueen voimin. Tapahtumaan voi ilmoittaa useammankin joukkueen tai ilmoittautua sinne yksittäisenä ajajana. Jäpy:n hallitus on päättänyt tukea tapahtumaan osallistumista vähintään 40 eurolla/osallistuja tai korkeintaan 1000 eurolla. Mikäli haettavien osallistumistukien määrä ylittää 1000 euroa, tuki jaetaan kaikkien vuonna 2022 tapahtumaan osallistuneiden kesken tasan.


Pekka Jääskeläinen on varannut yhdelle joukkueelle (ajonopeus 30-32 km/h), lähtö 8.7.2022 perjantai-illalla kello 19:14. Joukkueen koko rajataan 25 osallistujaan, kymmenkunta ajajaa on jo saatu listoille vahvistettua.


Mikäli olet kiinnostunut osallistumaan tapahtumaan ja

· haluat olla mukana näyttämässä Järvenpään pyöräilijöiden värejä hienossa pyöräilytapahtumassa

· tunnet pystyväsi ylläpitämään 30-32 km/h keskinopeutta 290 km matkan ja hoitamaan oman osuutesi vetovuoroissa

· olet valmis osallistumaan joukkueen yhteisiin lenkkeihin ennen tapahtumaa


Mikäli täytit aiemmat kriteerit, hakemuksen tuohon 30-32 joukkueeseen voit laittaa osoitteeseen pekkajaaskelainen(at)hotmail.com


Kun hakemus on hyväksytty, Pekka Jääskeläiseltä saat ohjeet mitä kautta joukkueen jäsenet ilmoittautuvat tapahtumaan. Jokainen jäsen maksaa ilmoittautumisen yhteydessä oman osallistumisensa. Tapahtuman hinta määräytyy järjestäjän hintaportaiden mukaisesti. Huom! Ensimmäinen 100 euron porras umpeutuu elokuun lopussa (31.8.2021). Vielä tänään ja huomenna mahdollista ennakkoilmoittautua edulliseen early bird –hintaan!


Koska pyöräily yhdessä on vielä hauskempaa, niin nyt on hyvä aika ottaa haaste vastaan ja laittaa hakemus vetämään.


Alla olevat kuvat ovat Saimaa Cycle Tourin virallisilta Facebook sivuilta, josta voit käydä katsomassa Printtitalo Niinin tekemän hienon koosteen viime vuoden tapahtumasta!Comments


Viimeisimmät päivitykset
Seuraa hyvää seuraa
  • Facebook Basic Square
  • Strava icon.png
bottom of page