JäPy mukana Saimaa Cylce Tour 2022 -tapahtumassa!

Saimaa Cycle Tour -tapahtuma järjestettiin ensimmäisen kerran heinäkuussa 2021. Tapahtuma sai paljon positiivista palautetta. Ensi vuoden reitti on julkaistu ja ennakkoilmoittautuminen 8-9.7 2022 tapahtumaankin on jo avattu. Reitin pituus on 290 kilometriä ja se ajetaan perjantai - lauantai välisenä yönä, kun liikenne on hiljaisimmillaan ja Suomen kesän yö parhaimmillaan.

Tapahtuman reitteihin, järjestelyihin ja maksuihin (hintaportaat) voit tutustua tapahtuman sivuilla

https://saimaacycletour.com/


Jäpystä osallistutaan tuohon tapahtumaan ainakin yhden joukkueen voimin. Tapahtumaan voi ilmoittaa useammankin joukkueen tai ilmoittautua sinne yksittäisenä ajajana. Jäpy:n hallitus on päättänyt tukea tapahtumaan osallistumista vähintään 40 eurolla/osallistuja tai korkeintaan 1000 eurolla. Mikäli haettavien osallistumistukien määrä ylittää 1000 euroa, tuki jaetaan kaikkien vuonna 2022 tapahtumaan osallistuneiden kesken tasan.


Pekka Jääskeläinen on varannut yhdelle joukkueelle (ajonopeus 30-32 km/h), lähtö 8.7.2022 perjantai-illalla kello 19:14. Joukkueen koko rajataan 25 osallistujaan, kymmenkunta ajajaa on jo saatu listoille vahvistettua.


Mikäli olet kiinnostunut osallistumaan tapahtumaan ja

· haluat olla mukana näyttämässä Järvenpään pyöräilijöiden värejä hienossa pyöräilytapahtumassa

· tunnet pystyväsi ylläpitämään 30-32 km/h keskinopeutta 290 km matkan ja hoitamaan oman osuutesi vetovuoroissa

· olet valmis osallistumaan joukkueen yhteisiin lenkkeihin ennen tapahtumaa


Mikäli täytit aiemmat kriteerit, hakemuksen tuohon 30-32 joukkueeseen voit laittaa osoitteeseen pekkajaaskelainen(at)hotmail.com