top of page

JäPy:lle menestystä sekä maantiellä että maastossa viikonlopun kisoissa

Viikonloppuna Tampereella ajettiin ikäluokkien Euroopanmestaruuskilpailut sekä korttelikisana että maantielähtönä. Maantielähdön rata oli Rosendahl GP:stä tuttu Pyynikin kierros. JäPy:n Antti Mäkelä ajoi hyvän kilpailun ja ylitti maalilinjan ikäluokassaan toisena.


Tahkolla ajettiin Suomen suurin maastopyörätapahtuma ja siellä kisaviivalle JäPy:stä asettuivat Riikka Rusanen, Elina Pylvänäinen, Jarkko Palorinne ja Aleksi Oikkonen. Riikka Rusanen nappasi hienosti SM hopean ikäluokassaan. Tässä Riikan kisaraportti viikonlopulta:


"Maastopyöräilyn suomenmestaruuksista ajettiin Tahkolla eilen ja sain käydä pokkaamassa mitalin kaulaan N40-sarjassa. Edellisen vuoden Tahko MTB:n jälkeen lupailin itselleni, että ensi kesänä minun ei tarvitse tunkata Kinahmilla, mutta kun SM-kilpailut sitten ilmoitettiin ajettaviksi Tahkolla, en lopulta malttanut olla lähtemättä mukaan kokeilemaan, miltä se tuntuu ajaa SM-kisaa.Vielä kisapäivän aamuna houkutteli kovasti jättäytyä pois lähtöviivalta. Heräsin edellisenä yönä ukkoseen ja rankkasateeseen ja arvasin, että reitti tulee olemaan todella märkä. Ja sitä se olikin, mutainen ja raskas! Haastavampi keli kuitenkin teki kisasta oikeaa maastopyöräilyä ja se sopi minulle. Raskaalla reitillä vauhti tuntui hitaalta sunnuntaipyöräilyltä ja silti joutui taistelemaan kramppeja vastaan. Niinpä maalissa yllätyin iloisesti sijoituksestani, ei tainnut olla helppoa muillakaan!Hieno päivä, hieno kisa!"Riikka Rusanen Tahkolla ja Antti Mäkelä Pyynikillä

Comments


Viimeisimmät päivitykset
Seuraa hyvää seuraa
  • Facebook Basic Square
  • Strava icon.png
bottom of page