top of page

JäPy Classicissa 250 osallistujaa - yhteislähdön nopeimmat Mikael Turunen ja Annina Hakkarainen

JäPy Classic -pyöräilytapahtuma ajettiin 19.8.2023 alun sateen jälkeen kohtalaisen mukavassa kelissä Järvenpään ympäristössä. Tapahtuma käynnistyi Kalevan Kierros -pyöräilyn väliaikalähdöillä, joissa kilpailijat starttasivat kisaradalle 20 sekunnin välein. Puolen päivän aikaan matkaan lähti yhteislähtö, jossa vauhtia pitivät Suomi-pyöräilyn terävin kärki, mutta mukana matkassa oli myös monia, joille ryhmässä ajaminen tapahtui ensimmäistä kertaa. Kaikkia osallistujia kuitenkin yhdisti pyöräilyharrastus ja maalissa nähtiinkin kaikilla osallistujilla leveä hymy.


JäPy Classic yhteiskilpailun vapaaseen vauhtiin saatiin kisakireä edustus, kun lähtöviivalle asettuivat IBD:n Mikael Turunen ja Niki Birling sekä OTC:n Henrik Hakala. Tämä kolmikko lähtikin pitämään vauhtia heti alussa ja jo Nummisten mäessä kolmikko irtosi pääjoukosta mukanaan JäPy:n Peter Waenerberg ja RIDEEP:in Jussi Uitto. Toisen kierroksen jälkeen Turunen, Birling ja Hakala repäisivät irti ja jatkoivat kolmisteen kohti maalia. OTC:n Henkka Hakala joutui koville Micken ja Nikin puristuksessa ja viimeisellä kierroksella Micke pääsi irti ja ajoi lopun 15 km soolona maaliin. Katso Mikael ensikommentit maalin tulon jälkeen täältä. Henrik Hakala kiri toisena maaliin ennen Niki Birlingiä. Jussi Uitto oli neljäs ja JäPy:n Peter Waenerberg viides.


Naisten sarjassa nähtiin tuttu voittaja, kun IBD:n Anniina Hakkarainen vei naisten kisan voiton ennen saman seuran Pauliina Lampista ja Lahden Pyöräilijöiden Karoliina Leinosta.


Classicin 75 km:n nopein kuski tänään oli AP Roiko.


Sekä miesten että naisten sarjojen 110 km voittajat kuittasivat voitostaan 300 euron rahapalkinnon. Onnittelut voittajille!


Kalevan Kierros -pyöräilyssä nopeinta vauhtia piti Trond Larsen, joka ajoin 75 km:n radan keskinopeudella 45,34. Miesten yleisen sarjan toiseksi ajoi Sami Mäkinen ja kolmanneksi Hannu Manninen. Nopein nainen aika-ajossa oli Laura Patrikainen, jonka haastattelu maalissa löytyy täältä.JäPy Classicin yhteislähdön nopeimmat miehet. Vasemmalta Henrik Hakala, Mikael Turunen ja Niki Birling. kuva: JÄPYNopeimmat naiset podiumilla. Vasemmalta Karoliina Leinonen, Anniina Hakkarainen ja Pauliina Lampinen.


Comments


Viimeisimmät päivitykset
Seuraa hyvää seuraa
  • Facebook Basic Square
  • Strava icon.png
bottom of page