top of page

JäPy Classic ilmoittautuminen on avattu!

Tervetuloa JäPy Classic -kuntoajotapahtumaan lauantaina 19.8.2023. Tarjolla on kisamaista vapaata vauhtia sekä nautinnollista maantiepyöräilyä joko itsenäisesti tai ohjatuissa vauhtiryhmässä.


Reitti on uusittu ja se suuntautuu Järvenpäästä pohjoiseen Etelä-Suomen oloissa poikkeuksellisen haastavan Nummistenmäen kautta. Nummisista jatketaan kauniiden uusmaalaisten maisemien halki vasta päällystettyä tietä kohti Pornaista, josta käynnistyy reitin vauhdikkain pätkä kohti Järvenpäätä. JäPy Classicin lähtö ja maali sijaitsevat Vanhalla Lahdentiellä tapahtumakeskuksen välittömässä läheisyydessä.


Matkaksi voit valita joko kaksi kierrosta (75 km) tai haastavat kolme kierrosta, jolloin kokonaismatkaksi tulee reilut 110 kilometriä. Voit myös osallistua 75 kilometrin (yksi kierros) aika-ajoon.


Tapahtuma tullaan täydellä varmuudella järjestämään, joten voit ilmoittautumisen jälkeen keskittyä rauhallisin mielin kesän aikaiseen harjoitteluun. Lue lisää https://www.japy.fi/japyclassic ja ilmoittaudu heti mukaan edullisella ”early bird” hinnalla! JäPy Classic sai loistavat palautteet viime vuoden osallistujilta ja tarjolla on laadukkaasti järjestetty hyvän mielen tapahtuma Järvenpäässä jälleen syksyllä. Tervetuloa mukaan!


Tässä viime vuoden osallistujien palautteita:

 

Vielä kiitos risteyksissä olleille ohjaajille. Ei yhtään vaaratilannetta ja turvavälit riittävät. Myös ohjaus kisapaikalla 5/5. Kokonaisuutena yksi parhaiten järjestetyistä tapahtumista tänä kesänä, missä olen ollut.


- Toni Martikainen, Lahden Pyöräilijät

 

Kiitos tapahtumasta. Hyvin te vedätte!


- Anniina Hakkarainen, JäPy Classic nopein nainen

 

Kiitos kivasta tapahtumasta. Hyvin järjestetty ja reitti mahtava.


- Laura Sokka

 

Kaikki toimi.


- Veikko Turunen, JäPy Classic nopein mies

 

Kiva tapahtuma ja hyvin järjestetty!


- Juhana Hietala, CCH Ice Hearts

 

Aika surkeeta palvelua, kun kamat oli kyllä pesty, muttei silitetty. Sykevyöstä patteri loppu ja sekin vaihtamatta. Koita tässä nyt sitten keskittyä ajamiseen, kun kaikki aika menee nypläämiseen.


- varustereppunsa kisakeskukseen unohtanut osallistuja
Comments


Viimeisimmät päivitykset
Seuraa hyvää seuraa
  • Facebook Basic Square
  • Strava icon.png
bottom of page