top of page

JäPy Bianchi Cup videogalleria avattu!

Järvenpään Pyöräilijöiden järjestämä Bianci Cup osakilpailu 24.8.2021 kokosi mukavan joukon kisaajia Jokelanseudun radalle. Loppukesän ajokeli oli suotuisa ja kisan aikana rikottiin kierroksen rataennätys 26:17 (avg 45,8 km/h). Stravan mukaan 26:17 aikaan pääsivät kisan voittajan Lauri Pitkäsen lisäksi Tarmo Lehtinen, Olli Lappalainen, Juhana Hietala, Jukka Palo ja Aatu Ylipelkonen. Avoimessa luokassa selkeään voittoon ajoi Lauri Pitkänen (CCH Ice Hearts), jonka Strava statsit löytyvät tästä. Toisena maalilinjan ylitti loppukauden komeetta Trond Larsen (Team Larunpyörä Cervelo, IK-32) ja kolmanneksi ajoi Kimmo Kananen (IBD Cycling). Järjestävästä seurasta parhaalle sijalle ajoi tuore Pohjoismaiden M-45 mestari Antti Mäkelä ollen kisan kuudes. Kilpailun ainoa naisosallistuja Anniina Ahtosalo (Korson Kaiku) jätti taakseen yli puolet avoimen luokan kisaajista ajaen sijalle 16. Juniorilähtö keräsi tällä kerralla kolme nuorta kuskia Elmo Jokisen, Samuli Ylipelkosen ja Veeti Niemen, jotka kaikki selvittivät kilpailun vauhdikkaasti läpi.

Kat 3-4/harraste -luokan lähtöön Järvenpäässä starttasi ennätykselliset yli 30 kuskia. Ilahduttavasti mukana oli monia ensikertalaisia. Kyyti tässäkin lähdössä oli hurjaa vaativalla radalla ja keskinopeus kisassa oli kärjessä tasan 40 km/h. Lähdön voittaja oli Per Stenlund, jonka Strava statsit löytyvät tästä. Toiseksi ajoi Hyvinkään Pyöräilijöiden Marko Kuisma ja kolmanneksi järjestävän seuran Seppo Aaltonen.

Lisää videoita löytyy JäPy:n YouTube kanavalta täältä. Ja kuvia kisasta ja lähtöalueelta löytyy täältä.