top of page

Cyclocross-kausi käynnistyi Lappeenrannassa!

Vaikka maantiekausi vielä jatkuu poikkeuksellisen lämpimissä syyskeleissä, ovat tosipolkijat jo kaivaneet cyclocrossarit esille. Etelä-Suomen alueella ajettava HEL CX cup käynnistyi Lappeenrannassa viikonloppuna. Lappeenrannan Pyöräilijät olivat suunnitelleet hienon radan Myllysaaren alueella ja lähtöviivalla nähtiin mukava joukko alan harrastajia. Järvenpään Pyöräilijöistä mukaan kisaan starttasivat Ibai Iztueta hienolla pyörällään sekä Akseli Marttila. Akseli käynnisti kisakautensa CAT3 ryhmässä ja ajoi mukavasti kisassa maaliin.

Vaikka Lappeenrannan rata ei ollut yleiseen luokkaan startanneelle Ibaille aivan täydellinen, ajoi hän hienon kisan ja sijoittui mukavasti sijalle 10. Todettakoon, että HEL CX kisojen yleisessä sarjassa ajavat lähes kaikki maantien elite-luokasta tutut kansalliset huiput, joten Ibain pitää runtata keltaista Canyoniaan huolella, jotta pysyy porukoissa mukana ja hyvillä sijoilla. Akilles Green Team nappasi kisassa kolmoisvoiton ja maaliviivan ylittivät ensimmäisinä Antti-Jussi Juntunen, Veeti Vainio ja Jaakko Sillankorva.

HEL CX cup jatkuu Etelä-Suomen alueella tulevina viikkoina ja luvassa on useita mielenkiintoisia kisoja. Kynnys osallistua on matala ja myös vasta-alkajille löytyy sopiva lähtöryhmä. Tulevana viikonloppuna ajetaan Vantaalla Simonkylän koulun maastossa ja siellä on tarjolla myös naisille suunnattu testiajo. Lue lisää HEL CX cupista täältä.


Kaikki artikkelin kuvat: Tuomas Kaira

Comments


Viimeisimmät päivitykset
Seuraa hyvää seuraa
  • Facebook Basic Square
  • Strava icon.png
bottom of page