top of page

JäPy:llä menestyksekäs kisaviikonloppu!

Järvenpään Pyöräilijöiden edustajat pärjäsivät viikonlopun kilpailuissa hienosti ja oranssinuttuja nähtiin podiumilla triathlonin Suomenmestaruuskilpailussa Kuusijärvellä (kisaraportti julkaistaan huomenna) sekä Velotourin maantiekilpailussa Rinnekodin alueella. Myös Tallinnassa ketju oli kireällä ja kisamenestys hyvä.

Helsingin Velotour siirrettiin viime tipassa Rinnekodin mäen ympärille ja samalla tapahtumasta poistettiin kuntoajo, jonne monet jäpyläiset olivat valmistautuneet koko kesän. Noin kymmenen kilometrin rata kiersi KAT 2 lähdössä Rinnekodin mäkeä tarjoten yli kilometrin nousua kisan aikana. JäPy:stä KAT 2 lähtöön starttasivat Ossi Vuola, Marko Nieminen ja Joonas Rosendahl. Tosin Markon startti myöhästyi hieman, kun ajokengät eivät tulleet mukaan ja sen takia ensimmäiset kierrokset menivät sangen railakkaan takaa-ajon merkeissä. Joonaksella kisakunto alkaa löytymään ja tiistain Bianchi-kisasta poiketen syke laski kilpailun aikana hetkeksi alle maksimialueen. Ossi Vuola repäisi hatkaan heti ensimmäisellä kierroksella ja mukaan pääsi kourallinen muita kuskeja, jotka kuitenkin tipahtivat muutaman kilometrin jälkeen Ossin ja Tatu Koistisen (TriathlonSuomi) kyydistä. Kaksikko ajoi sen jälkeen koko kisan irtiotossa ja toiseksi viimeisellä kierroksella Tatu pääsi Ossilta karkuun. Ossi ajoi toisena maaliin yli 5 minuutin erolla pääjoukkoon. Marko ja Joonas ajoivat hienosti pääjoukossa maaliin.

Viron maantiecupin finaalikilpailu ajettiin tänään Virossa ja mukana olivat kaikkiin cupin osakilpailuihin osallistuneet JäPy:n Antti Mäkelä ja Jussi Telkkinen. Antti Mäkelä ajoi tänään kauden parhaan ajonsa Virossa ja pääsi kapuamaan palkittavien joukkoon parhaana M40 sarjan kuskina. Antin sijoitus koko lähtöryhmässä oli tänään kymmenes. Cup-tuloksia odotetaan vielä parhaillaan, mutta Antin sijoitus kolmen parhaan sakissa on varmaa. Jussi Telkkinen odotti tältä kaudelta vahvempia sijoituksia, eikä ollut kokonaissijoitukseensa tänään tyytyväinen. Jussi sijoitus tänään maalissa oli 31.

Vasemmalta Joonas Rosendahl, Ossi Vuola ja Marko Nieminen (ilman ajokenkiä...)

Rinnekodin mäki laittaa kovemmatkin kuskit puuskuttamaan.

JäPy:n Antti Mäkelä palkittiin tänään Viron maantiecupin finaalikilpailun kymmenentenä.

Viimeisimmät päivitykset
Seuraa hyvää seuraa
  • Facebook Basic Square
  • Strava icon.png
bottom of page