top of page

JäPy:n Mäkelä ja Telkkinen podiumsijoille ikäryhmissään Viron maantiecupissa tänään

Viron maantiecupin kolmas osakilpailu ajettiin tänään hyvässä ajokelissä Viron Munamäessä. Viron mittapuun mukaan kohtalaisen polveilevassa maastossa ajettiin vauhdikas kilpailu, jonka voittoon ajoi M-U30 luokan Aksel Nummela. Järvenpään Pyöräilijöiden Antti Mäkelän ja Jussi Telkkisen kilpailu sujui tänään mukavasti, vaikka Antilla oli kisan loppupuolella hieman rengashuolia. Molemmat kavereista ajavat Viron maantiecupin M40 ikäsarjan kärkipaikoista ja tänään sarjan voiton nappasi Antti Mäkelä ja kolmannelle sijalle samassa sarjassa ajoi Jussi Telkkinen. Kokonaiskilpailussa Antti ajoi sijalle 17 ja Jussi sijalle 31.

Meillä Suomessa käynnistyi tänään kansallinen Skoda-cup kortteliajon Suomenmestaruuskilpailulla Oulussa. Suomenmestaruuteen Oulun katuradalla ajoi Vladyslav Magokon (GIF).

Jussi Telkkinen (vas.) ja Antti Mäkelä

Viimeisimmät päivitykset
Seuraa hyvää seuraa
  • Facebook Basic Square
  • Strava icon.png
bottom of page