top of page

Kilpailukausi käynnistynyt poikkeuksellisen kevään jälkeen

Kilpailukausi on hiljalleen käynnistymässä kiivaimman koronakauden jälkeen sekä pyöräilylajeissa että triathlonissa. Pyöräilyn kattojärjestö Suomen Pyöräily on julkaissut kilpailukalenterin pyöräilylajien osalta ja se löytyy täältä. Maantiepyöräilyn kuninkuusluokan Skoda-cup käynnistyy kortteliajolla Oulussa elokuun ensimmäisenä päivänä ja päättyy vasta syyskuun 20 päivä Rosendahl GP:n merkeissä Tampereella. Kaikkiaan Skoda-cupissa kisataan kuusi osakilpailua. Maantiepyöräilyn Suomenmestaruuskilpailut ajetaan Iso-Syötteellä elokuussa siten, että ikäluokkien (Masters) mestaruuksista ajetaan 8.-9.8. ja avoimen luokan Suomenmestaruudet ratkaistaan 21.-23.8. samaisella tunturilla. Ikäluokkien Mastercupia ei tänä vuonna pystytä valitettavasti järjestämään, koska kokoon ei saada riittävää määrää kilpailuja. Myös ikäluokkien MM ja PM kilpailuja ei tänä vuonna järjestetä.

Suomen triathlonliiton virallinen kilpailukalenteri on julkaistu ja se löytyy täältä. Vierumäellä kilpaillaan triathlonin SM-mitaleista 22.8. Finntriathlon Vierumäki kilpailussa. Vierumäellä kilpaillaan perusmatkan ja supersprintin SM-mitaleista. Finntriathlon Vierumäki järjestetään jo seitsemättä kertaa. Matkavaihtoehtona perusmatkan ja nuorten supersprintin lisäksi on myös sprinttimatka.

Järvenpään Pyöräilijät kannustaa jäseniään osallistumaan kilpailuihin ja tarjoaa jäsenilleen myös taloudellista kisatukea. Jotta voit osallistua pyöräilykilpailuihin, tulee sinulla olla Suomen Pyöräilyn myöntämä kilpailulisenssi. Lisätietoa lisensseistä ja linkit hankintaan löytyvät täältä. Helpoiten kisaamisesta JäPy:ä edustaen saat lisätietoa sähköpostilla täältä, mutta myös yhteislenkeiltä saat vinkkejä ja neuvoja myös kilpailutoimintaan.

JäPy tarjoaa myös matalan kynnyksen vaihtoehdon "kisanomaiseen" ajamiseen Helsinki Velotourilla. Harri Vuorimaa kokoaa Velotourin kuntoajoon ryhmää, joka ajaa reitin keskinopeudella 32 km/h. Ryhmään otetaan 20 kuskia ja muutamalle polkijalle on vielä tilaa. JäPy maksaa puolet osallistumismaksusta. Lisätiedot seuran sähköpostista.

PS. Valitettavasti koronapandemiaa ei ole vielä selätetty, joten noudatetaan erityistä tarkkuutta hygieenisyden osalta niin kilpailuissa kuin yhteisillä lenkeillä.

Kuva: Merja Ollikainen, Kymiring 12.7.2020

Viimeisimmät päivitykset
Seuraa hyvää seuraa
  • Facebook Basic Square
  • Strava icon.png
bottom of page