top of page

Kymiringillä vauhdikas kisapäivä tänään

Eilisestä kaatosateesta ei ollut tietoakaan, kun pyöräilyn parhaimmisto suuntasi tänään Kymiringin moottoriradalle Iittiin ajamaan kilpaa. Aurinko paistoi täydeltä terältä, kun yli 50 kestävyysurheilun kuningasta ja yksi kuningatar asettui lähtöviivalle. Suljettu moottorirata vaikuttaa nopeasti vilkaisten ihanteelliselta kisapaikalta, mutta Kymiringin rata on raastava ajettava myös polkupyörälllä. Radalla on merkittävä korkeusero ja terävät mutkat aiheuttivat kisaan oman haasteensa. Heti ensi kierroksilla syntyi muutaman ajajan hatka, joka ajoi maaliin asti. Eilisen kisan kolmonen Jaakko Sillankorva (Porvoon Akilles) ylitti tänään maalilinjan ensimmäisenä. Kisan kakkonen oli järjestävän seuran TWD Länkenin Oskari Vainionpää ja kolmas Jurvan Voiman Riku Övermark. Onnittelut kärkikolmikolle hienosta ajosta.

Järvenpään Pyöräilijöistä kilpailuun osallistuivat eilen rengasrikon kärsinyt Ossi Vuola, Jussi Telkkinen ja Marko Nieminen. Ossilla oli jäänyt eiliseltä watteja varastoon ja Ossi yritti ajaa hatkaa kiinni. Ensiesiintymisen JäPy paidassa tehnyt Marko Nieminen ajoi väkevän järkevästi ja ylitti maalilinjan hienosti sijalla 19. Viime viikonloppuna kisakauden vahvasti käyntiin polkaissut Jussi Telkkinen ajoi pääjoukossa maaliin ja tähyää jo ensi viikonlopun Viron kisaan. Kisatulokset löytyvät täältä.

Järvenpään Pyöräilijät kiittää TWD Länkeniä hienosti järjestetystä kilpailusta.

Katso pari videopätkää päivän kisasta JäPy:n Instastooreista.

JäPy:n Ossi Vuola vetää pääjoukon nauhaksi kisan ensikierroksilla.

TWD Länkenin ykkösrosteri lähtökarsinan eturivissä.

Ensikilpailu Kymiringillä keräsi mukavan osallistujajoukon suljetulle moottoriradalle.

Jussi Telkkinen (vas.), Ossi Vuola ja Marko Nieminen.

Viimeisimmät päivitykset
Seuraa hyvää seuraa
  • Facebook Basic Square
  • Strava icon.png
bottom of page