top of page

62. Hyrylän ajot kisattiin kaatosateessa tänään

Kotimainen kilpailukausi käynnistyi tänään JäPy:n tutuissa lenkkimaastoissa Vantaalla, jossa CCH järjesti 62. Hyrylän ajot. Ajokelit ovat olleet viime päivinä vaihtelevat, mutta tänään taisi olla jakson kehnoin päivä, kun vettä tuli paikoitellen kaatamalla ja lämpötila ei juuri päälle kolmentoista asteen noussut. Kauden avauskilpailuun ilmoittautui 115 kuskia ja Elilte-luokan lähdössä nähtiin TWD Länkenin joukkuetta lukuun ottamatta kaikki Suomen ykkösjoukkueet.

Kisatirehtööri Tuomas Turunen tiimeineen oli suunnitellut kisareitille seudun pahinten kinkamien lisäksi kaksi hiekkatiepätkää, jotka ovat talvipakkasillakin todella löysiä ajettavia, joten kasassa olivat ainekset kovaan kisaan. KAT2 sarjaan JäPy:stä starttasivat Ossi Vuola, Joonas Rosendahl ja Mika Övermark. Ossi veti porukan nauhaksi soratieosuudella, mutta matka katkesi harmittavasti kuoppaan ajamiseen ja sitä seuranneeseen rengasrikkoon. Valitettavasti myös Mikalla ja Joonaksella oli matkalla haasteita ja he tyytyivät tänään yhden kierroksen ajeluun.

Avoimen luokan miesten matka tänään oli noin 150 kilometriä, eikä kaatosade juurikaan hiljentänyt kisavauhtia. Viiden miehen irtiotto syntyi jo kilpailun ensimmäisellä kierroksella ja sen myötä maaliin asti ajoi kärkikolmikko Mikko Kejo, Eero Gröndahl ja Jaakko Sillankorva. JäPy:n Antti Mäkelä ajoi tänään väkevän kisan, eikä tyytynyt tarkkailemaan pääjoukon tilannetta, vaan ajoi noin puolet kisasta pääjoukon kärjessä vetäen. Kärkihatkoja Antti ei yksin tavoittanut, vaan ajoi maaliin pääjoukossa.

Järvenpään Pyöräilijät kiittää naapuriseura Cycle Club Helsinkiä hyvin järjestetystä kilpailusta.

Kisakausi jatkuu huomenna Kymiringillä, jossa viivalle ovat ilmoittautuneet JäPy:n Jussi Telkkinen, Ossi Vuola ja Marko Nieminen.

JäPy:n Antti Mäkelä irtiotossa Rusutjärven maisemissa.

Kisan kakkoshatka saapumassa Rusutjärvelle

Akilleksen kaveri ajoi hatkassa pintakaasulla ja ehti moikkaamaan ojassa ollutta kuvaajaa ; ) Perässä seuraa IK:n kokenut kisakettu Ville Kantola.

Viimeisimmät päivitykset
Seuraa hyvää seuraa
  • Facebook Basic Square
  • Strava icon.png
bottom of page