top of page

JäPy:n kilpailukausi avattu tänään Virossa!

Viron kansallinen maantiepyöräilyn cup käynnistyi tänään Elvassa Kaakkois-Virossa noin parinsadan kilometrin päässä Tallinnasta. Mukana lähtökarsinassa olivat JäPy:n Antti Mäkelä ja Jussi Telkkinen. Kisastartissa purkautui pitkä kisakauden odotus ja ketju lyötiin kireälle heti paukusta, eikä ensimmäisten kilometrien tykityksen jälkeen tullutkaan hölläystä, vaan myllytys jatkoi, kunnes porukka alkoi säpälöityä. Ykköshatkoihin ei tänään JäPy:läisten kova vääntö riittänyt, mutta takaa-ajavassa hatkassa Antti ja Jussi ajoivat aktiivisesti. Alvassa kierrettiin kisaa kaksi kierrosta ja voittaja tuli maaliin keskinopeudella 48,5 km/h, mikä kertoo Viron kilpailujen tasosta paljon. Mäkelä ja Telkkinen ajoivat maaliin toisessa takaa-ajavassa hatkassa ja heidän keskinopeus kilpailussa oli 44,5 km/h. Ikäsarjassa M40 sijoitukset olivat seitsemäs ja kuudes. Molemmat olivat kisan jälkeen tyytyväisiä kauden avaukseen ja kisassa ajamiinsa tehoihin, jotka lienevät jotain kolmosella alkavia numeroita. Onnittelut hyvästä ajosta molemmille JäPy:läisille ja kaikille muille kisaan startanneille suomalaiskuskeille.

Jussi Telkkinen (vas.) ja Antti Mäkelä

Viimeisimmät päivitykset
Seuraa hyvää seuraa
  • Facebook Basic Square
  • Strava icon.png
bottom of page