top of page

JäPy:n yhteislenkeillä ennätysmäärä osallistujia!

Järvenpään Pyöräilijät ry:n yhteislenkit ovat saavuttaneet ennätyksellisen suosion tänä kesänä. Helteiset pyöräilykelit ovat houkutelleet paljon uusia harrastajia tämän hienon lajin pariin ja JäPy:n järjestämät matalan kynnyksen yhteislenkit ovat olleet erityisen suosittuja. Matalan kynnyksen yhteislenkeistä vastaa Harri Vuorimaa ja hän takaa, että lenkeillä vauhti pysyy maltillisena ja kaikki ajavat ryhmässä mukaan kotiin asti! Yhteislenkeille ovat tervetulleita kaikki harrastajat, eikä osallistuminen edellytä seuran jäsenyyttä. Säännöllisesti yhteislenkeille osallistuvien toivomme liittyvän mukaan seuraan. Lue täältä lisää JäPy:n yhteislenkeistä ja tule mukaan!

Tänään Chebicin eteen kokoontui reilusti yli 30 innokasta pyöräilijää, jotka jakaantuivat kolmeen ryhmään ajonopeuksien mukaan. Takuuvauhtisen 25 km/h ryhmän lisäksi matkaan starttasivat Minna Ikosen vetämä 28 ryhmä sekä kisahenkinen Antti Mäkelän vetämä ryhmä.

Sattumalta kaikki JäPy:n yhteislenkkiryhmät kohtasivat Hyvinkään Kulmiksessa. Tässä kuvassa JäPy:n voimanaisen Minna Ikosen (kolmas vasemmalta) vetämä ryhmä. Minnan ryhmä ajoi tänään lähes 90 kilsan lenkin hieman päälle 30 km/h keskinopeudella.

Yllä Lassi Nyyssösen kuvaamalla videolla etenee takuuvauhtinen 25 km/h ryhmä. Harri Vuorimaan vetämä ryhmä ajoi sovittujen speksien mukaisesti 100 kilometrin lenkin maltillisella vauhdilla. Hienoa nähdä tällä lenkillä aivan ensikertalaisia harrastajia - tervetuloa mukaan yhteislenkeille!

JäPy:n kisahenkinen ryhmä testasi tänään telaketjuajoa Monninkylästä Mäntsälään. Parinkymmenen kilometrin siirtymä sujui mallikkaasti noin 35 km/h keskarilla, eikä vauhti päässyt karkaamaan.

Muutoin kisahenkisen ryhmän vetämisestä vastasi tänään Antti Mäkelä, joka kahvihammasta kolotti niin vietävästi, että matka sujui rattoisasti vain aurinkokannella.

Välähdyksiä Kulmiksesta ja lenkeiltä löytyy myös JäPy:n Instastoreista. Seuraathan JäPy:ä myös Instassa!

Viimeisimmät päivitykset
Seuraa hyvää seuraa
  • Facebook Basic Square
  • Strava icon.png
bottom of page