JäPyläisille menestystä triathlonkauden avausviikonloppuna!

Pitkän odotuksen jälkeen päästiin vihdoin tositoimiin. Lauantaina Helsinki Triathlon järjesti Kuusijärvellä sprinttimatkan (uinti 750m – pyöräily 20 – juoksu 5 km) kilpailuharjoituksen. Kilpailijat oli jaettu kahteen lähtöryhmään, osa kilpailijoista suoritti harjoituksen aamupäivällä ja toinen puoli iltapäivällä.

Tiina pyöräosuudella lauantain kilpailuharjoituksessa Kuusijärvellä.

Tiina Toivonen voitti N40 -sarjan ja Riitta Kilpelälinen oli saman sarjan toinen. Jutta Puranen voitti naiset alle 20 -sarjan. JäPyn naiset olivat Kuusijärvellä myös kolme nopeinta spirnttimatkan suorittajaa. Jutta lähti harjoittelemaan Kuusijärvelle vaihtoja ja tekemään hyvän valmistavan treenin sunnuntaita varten. Tämä oli Jutta Purasen ensimmäinen kosketus triathlon-kisaan ja oli saman tien kaikista naisista kolmanneksi nopein. Upea suoritus!