JäPy:n takuuvauhtinen "25-viikkolenkki" polkaistiin käyntiin

JäPy:n Harri Vuorimaan organisoima matalan kynnyksen yhteislenkki keräsi eilen mukavan joukon innokkaita pyöräilijöitä Chebicin eteen. Erityisen hauskaa oli nähdä lukuisia naisia starttaamassa kimppalenkille. Viikottain joka tiistai ajettava 25-viikkolenkki on tarkoitettu erityisesti ryhmäajoa aloitteleville seuran jäsenille ja nimensä mukaisesti lenkin keskinopeus pidetään takuuvarmasti maltillisena. Lenkin kesto on noin kaksi tuntia, eikä lenkillä järjestetä taukoja. Eilinen lenkki suuntautui Halkian ja Nummisten kautta Hirvihaaraan ja sieltä Ohkolan kautta takaisin Järvenpäähän. Matkaa lenkille kertyi noin 50 kilometriä.

Seuraavalle viikkolenkille startataan viikon kuluttua tiistaina - tervetuloa mukaan! Ennen osallistumista varmista oman pyöräsi toimivuus, tarkista renkaat ja ilmanpaineet sekä lue ryhmäajamisen perusteet täältä.

Viimeisimmät päivitykset
Seuraa hyvää seuraa
  • Facebook Basic Square
  • Strava icon.png

© 2020 Järvenpään pyöräilijät ry - JäPy - Design by Snowwhere Productions.

OTA YHTEYTTÄ!

 

JäPy on Keski-Uudellamaalla toimiva seura, jonka tarkoituksena on pyöräilyn ja triathlonin edistäminen tarjoamalla positiivisia elämyksiä näiden harrastusten parissa.

LIITY SEURAAN!

 

Miksi liittyä seuraan?

Jäsenedut

Liittymislomake

Tietosuojaseloste

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Wix Facebook page
  • Strava icon.png
  • YouTube Social  Icon