top of page

Tervetuloa JäPy yhteislenkille!

Yhteislenkit starttaavat ensi viikolla ja lenkkejä ajetaan tiistaisin, torstaisin sekä viikonloppuna lauantaina että sunnuntaina katso tarkemmat tiedot ja aikataulut täältä.

Korona-aikanakin jokainen osallistuu yhteislenkeille omalla vastuullaan, mutta osallistuessaan sitoutuu noudattamaan näitä erityisohjeita:

- yhteislenkille osallistutaan vain 100% terveenä! Jos sinulla on pieniäkään flunssan oireita, osallistuminen yhteislenkille on ehdottomasti kielletty!

- avoniistäminen ja sylkeminen suoritetaan vain ja ainoastaan letkan perällä! Niistäminen letkan sisällä on siis kielletty, vaikka koukkaisitkin letkasta sivummalle. Siirtyminen letkan taakse on tehtävä varovasti ja ennen siirtymisiä ilmoita aikeistasi ääneen!

Ensimmäinen 25 km/h takuuvauhtinen lenkki starttaa tiistaina 2.6.!

Tiistaisin on tarjolla myös matalan kynnyksen lenkki, vauhti lenkillä on maltillinen n. 25km/h. Lenkki sopii hyvin myös ryhmäajoa aloitteleville jäsenille, ensimmäinen yhteislenkki jo siis ti 2.6. Tarkista, että pyörän kunto ja säädöt ovat kunnossa ennen lenkkiä jo pelkästään turvallisuussyistä.

Ensimmäinen JäPy tempo ajetaan keskiviikkona 3.6. Kaskelantiellä

Kevään aikana on ollut kaikkien mahdollista käydä ajamassa tempoa omatoimisesti Kaskelantiellä. Vielä ehdit käydä ottamassa itsellesi ajan, sillä Tempo Challenge suljetaan toukokuun viimeinen päivä ja heti 3.6 palaamme normaaliin tempokuvioon. Tempot järjestetään joka toinen keskiviikko klo 18.00. Lähtöpaikkana on tuttu Kaskelantie. Tarkemmat tiedot tempoista löytyy täältä.

kuva: Eelis Loponen

Viimeisimmät päivitykset
Seuraa hyvää seuraa
  • Facebook Basic Square
  • Strava icon.png
bottom of page