top of page

Koronavirustilanteen vaikutus JäPy Tuusulanjärvi Triathlon 2020 -kilpailuun

Tuusulanjärvi Triathlon -kilpailun järjestäjä Järvenpään Pyöräilijät ry (JäPy) noudattaa luonnollisesti toiminnassaan viranomaisten ohjeita ja määräyksiä. Tällä hetkellä Aluehallintovirasto on kieltänyt yli 500 hengen tilaisuuksien järjestämisen 12.4. saakka. Valmistaudumme parhaillaan kilpailun järjestämiseen, mutta on myös mahdollista, että kilpailua joudutaan siirtämään tai se joudutaan kokonaan perumaan. Jos kilpailu joudutaan perumaan, tulemme palauttamaan osallistumismaksut kaikille kilpailuun ilmoittautuneille.

Seuraamme nyt tilannetta ja tiedotamme heti, kun tilanne mahdollisesti muuttuu tai viimeistään 14.4.2020.

Viimeisimmät päivitykset
Seuraa hyvää seuraa
  • Facebook Basic Square
  • Strava icon.png
bottom of page