JäPyn Triathlon – leiri 1. – 3.5.2020!

Vaikka parhaat hiihtokelit ovat vielä edessä, on hyvä aika kurkistaa kohti kevättä ja kesää. JäPyn kevään triathlon-leiri suuntautuu tällä kertaa Liikuntakeskus Pajulahteen. Pääsemme nauttimaan upeista ulkoilumaastoista.

Harjoituksissa pääsemme nauttimaan alkukesän vehreästä luonnosta. Leirillä keskitytään laadukkaisiin lajinomaisiin yhdistelmätreeneihin, uintia unohtamatta.

Majoitus tapahtuu 2 tai 4 hengen hotellitason huoneissa. 1hh lisämaksu 60 €. Huoneet ovat erittäin hyvin varustettuja, huoneissa on parvekkeet / patiot ja huoneiden edestä löytyvät huoneistokohtaiset parkkipaikat. Huoneista löytyy myös vaatteiden kuivauskaapit.

Leiri on tarkoitettu ensisijaisesti JäPyn jäsenille, joiden ensi kesän tavoitteena on joko puolimatkan tai täysmatkan triathlon. Leirin valmentajana toimii Jaakko Rantala. Jaakko suoriutui täyden matkan triathlonista Barcelonassa vuonna 2018 aikaan 9 h 36 min.

Osallistumismaksu:

  • Koko viikonloppu pe-su: Täyshoito perjantaista sunnuntaihin vain 190 € (laskutetaan 50 % viikon sisällä ilmoittautumisesta ja loput noin kaksi viikkoa ennen leiriä)

  • Leiri toteutetaan, mikäli osallistujia on vähintään 12. Leirin peruuntuessa osallistumismaksut palautetaan.

Leirimaksuun sisältyy: