top of page

JäPyn Triathlon – leiri 1. – 3.5.2020!

Vaikka parhaat hiihtokelit ovat vielä edessä, on hyvä aika kurkistaa kohti kevättä ja kesää. JäPyn kevään triathlon-leiri suuntautuu tällä kertaa Liikuntakeskus Pajulahteen. Pääsemme nauttimaan upeista ulkoilumaastoista.

Harjoituksissa pääsemme nauttimaan alkukesän vehreästä luonnosta. Leirillä keskitytään laadukkaisiin lajinomaisiin yhdistelmätreeneihin, uintia unohtamatta.

Majoitus tapahtuu 2 tai 4 hengen hotellitason huoneissa. 1hh lisämaksu 60 €. Huoneet ovat erittäin hyvin varustettuja, huoneissa on parvekkeet / patiot ja huoneiden edestä löytyvät huoneistokohtaiset parkkipaikat. Huoneista löytyy myös vaatteiden kuivauskaapit.

Leiri on tarkoitettu ensisijaisesti JäPyn jäsenille, joiden ensi kesän tavoitteena on joko puolimatkan tai täysmatkan triathlon. Leirin valmentajana toimii Jaakko Rantala. Jaakko suoriutui täyden matkan triathlonista Barcelonassa vuonna 2018 aikaan 9 h 36 min.

Osallistumismaksu:

  • Koko viikonloppu pe-su: Täyshoito perjantaista sunnuntaihin vain 190 € (laskutetaan 50 % viikon sisällä ilmoittautumisesta ja loput noin kaksi viikkoa ennen leiriä)

  • Leiri toteutetaan, mikäli osallistujia on vähintään 12. Leirin peruuntuessa osallistumismaksut palautetaan.

Leirimaksuun sisältyy:

  • ohjelman mukainen valmennus ja luennot

  • majoitus pe-su, 2 hengen tai 4 hengen huoneissa (1 hh lisämaksu +60€)

  • hinta sisältää liinavaatteet ja pyyhkeet

  • ohjelman mukaiset ruokailut (aamiainen, kaksi lämmintä ruokaa/ päivä buffet-pöydästä sekä iltapalabuffet )

  • sisäänpääsymaksu uimahalliin sekä omat radat leiriläisten käytössä (4 kpl)

Ilmoittautumisohjeet:

Leirille ilmoittautuminen on sitova, eikä rahoja palauteta. Paikan saa siirtää toiselle henkilölle edellyttäen, että hän majoittuu tilallesi eikä huonejako mene uusiksi. Ilmoittaudu seuran sähköpostiin täältä. Mikäli paikkoja on vapaana 1.3.2020, aloitetaan leiripaikkojen markkinointi kohdennetusti JäPyn ulkopuolelle. Lähde mukaan viettämään ikimuistoinen viikonloppu kanssamme.

Mikäli sinulla on erityisruokavalio, ilmoitathan siitä hyvissä ajoin ennen leiriä. Ilmoita myös majoitustoiveesi (1hh, 2hh tai 4 hh).

Ole nopea ja varaa paikkasi heti mikäli haluat mahtua mukaan! Nämä paikat viedään todennäköisesti myös tänä vuonna käsistä!

Jaakko Rantala Nizzan 70.3 -Championship kilpailussa syyskuussa 2019.

Pajulahdessa 4 rataa (25 m), syvyys porrastettu (kuva Pajulahti.com)

Viimeisimmät päivitykset
Seuraa hyvää seuraa
  • Facebook Basic Square
  • Strava icon.png
bottom of page