JäPy 200+ yhteislenkki ajettiin hyvissä tunnelmissa ja lähes kuivassa kelissä

JäPy 200+ yhteislenkki ajetiin tänään 7.9.2019 perinteisellä reitillä Kanta-Hämeen ja Keski-Uusimaan maisemissa. Aamu valkeni hyvin rapsakkana lämpömittarin näyttäessä vain noin kuusi astetta. Kylmästä kelistä huolimatta Chebicin edessä nähtiin reilut kaksikymmentä kuskia valmiina polkaisemaan pitkälle lenkille. JäPy:n ainoana naisena lenkille starttasi Ksenija Anatoljevna, jolla ei ollut mitään ongelmia menomatkalla ajaa lähes 35 km/h keskarilla Räyskälään. Räyskälässä nautittiin perinteinen Bolo-lounas, jonka jälkeen suunta vaihtui vastatuuleen. Päivälle luvattuja vesikuuroja onnistuimme pääosin välttämään ja perille Järvenpäähän saavuttiin kuivana. Kiitos päivän vetomiehille Janne Elkalalle, Mika Kariluodolle ja Jussi Telkkiselle! Janne nautti tänään JäPy slungan keulassa ajamisesta niin paljon, että viihtyi kärkipaikalla koko päivän.

JäPy huoltoauton palveluille oli tänään taas kysyntää ja tarjolla olleet Kaslink Koria uudet proteiinipirtelöt katosivat nopeasti parempiin suihin. JäPy yhteislenkki ei ole koskaan maistunut näin hyvältä.

Kiitos Tommi Ikoselle huollosta sekä kaikille lenkille osallistuneille mukavasta päivästä ja turvallisesta ryhmäajamisesta!

Viimeisimmät päivitykset
Seuraa hyvää seuraa
  • Facebook Basic Square
  • Strava icon.png

© 2020 Järvenpään pyöräilijät ry - JäPy - Design by Snowwhere Productions.

OTA YHTEYTTÄ!

 

JäPy on Keski-Uudellamaalla toimiva seura, jonka tarkoituksena on pyöräilyn ja triathlonin edistäminen tarjoamalla positiivisia elämyksiä näiden harrastusten parissa.

LIITY SEURAAN!

 

Miksi liittyä seuraan?

Jäsenedut

Liittymislomake

Tietosuojaseloste

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Wix Facebook page
  • Strava icon.png
  • YouTube Social  Icon