top of page

Vauhtia ja vaarallisia tilanteita Helsinki Velotourilla tänään

Helsinki Velotour ajetiin tänään aurinkoisssa ja lämpimässä kelissä. Rata on haastava ja se sisältää alueen tiukimpia nousuja ja jo pelkästään reilun 150 km:n kisamatka tekee kilpailusta poikkeuksellisen haastavan. Vain noin parinkymmenen kilometrin ajon jälkeen syntyi hatka, josta lopulta kolme kuskia: Jussi Makkonen (IBD), Veeti Vainio (Akilles) ja Miika Johansson (CCH) ajoivat tässä järjestyksessä aina maaliin asti. Välihatkassa Anders Bäckman (IBD) ja Mikko Kejo (Cyclovision) tekivät raivoisasti töitä, mutta eivät saavuttaneet karkulaisia, vaan ajoivat maaliin mainitussa järjestyksessä. Pääjoukon kirin vei Chebicin Matti Manninen, joka tiistaina sijoittui JäPy Bianchi kisassa kakkoseksi. JäPy:n Antti Mäkelä kiri pääjoukossa myös hyvin ollen kisan kahdeksas. "Ihan tällaista perusajoa" - kommentoi Mäkelä maalissa. JäPy:n Jussi Telkkinen kaatui rajusti noin 50 km/h nopeudesta Pihlajamäestä johtavassa alamäessä. Ihmeen kaupalla Jussi selvisi röllyttämisestä pintanaarmuilta, eikä kalustovaurioitakaan syntynyt. Tilanne syntyi tietyömaa-alueella, johon kisaajajoukko saapui kovalla vauhdilla. "Näin, kun Chebicin sälli edessä kaatui, enkä tuossa vauhdissa pystynyt tekemään mitään" - kertoi Jussi tilanteesta. Vauhtia ja vaarallisia tilanteita oli myös Velotourin KAT2 lähdössä, jossa JäPy:n Joonas Rosendahl sijoittui sijalle 10.

Kuva yllä on ruutukaappaus Brodify TV:n Livelähetyksestä Youtubesta.

Viimeisimmät päivitykset
Seuraa hyvää seuraa
  • Facebook Basic Square
  • Strava icon.png
bottom of page