top of page

JäPy:n Antti Mäkelä ajoi ikäluokkansa Suomenmestariksi

Pyöräilyseura Idrottsklubben 32 (IK-32) järjesti ikäluokkien Suomenmestaruuskilpailut viikonloppuna Kirkkonummen ympäristössä. Lauantaina ajettiin aika-ajot ja tänään yhteislähtökilpailut. JäPy:n Antti Mäkelä väläytti kuntoaan jo lauantain aika-ajossa sijoittuen luokkansa kuudenneksi, mutta tänään Antti pamautti todella voimakkaan ajon maantiellä ja ajoi luokkansa M40 Suomenmestariksi. "Ei ehkä suoritustehoiltaan napakymppi ajo, mutta sijoitukseltaan paras mahdollinen" -kuittasi Antti maalissa. Antti oli mukana alunperin neljän kuskin hatkassa, joka matkalla hieman harveni, mutta pääsi kuitenkin maaliin asti. Antti on pitkään tehnyt tavoitteellista työtä ja nyt napsahti Suomenmestaruusmitali kaulaan. Harvoin on äijää nähnyt niin hyvän tuulisena kuin tänään ja Antti sai kyllä raikuvat aplodit koko ajajaporukalta loikatessaan podiumin keskelle. Myös Jussi Telkkinen ajoi tänään vahvasti sijoittuen luokkansa kuudenneksi. Muut kilpailuun startanneet JäPy:läiset olivat Pasi Karjalainen, Mika Kariluoto, Joonas Rosendahl, Stefan Sirkiä ja jutun kirjoittaja Beni Kauhanen. Kaikki kisatulokset löytyvät täältä.

Tuore Suomemestari Antti Mäkelä kuvassa keskellä. IK-32:n Ville Kantola toisena ja saman seuran Stefan Kristiansson kolmantena.

Viimeisimmät päivitykset
Seuraa hyvää seuraa
  • Facebook Basic Square
  • Strava icon.png
bottom of page