top of page

JäPy mastereilla hikinen urakka Kauhajoella tänään

Ikäsarjakuskien Mastercup jatkui kesätauon jälkeen tänään Kauhajoella hellejakson kuumimpana päivänä. Lämpömittari näytti lähdön hetkellä lähes kolmeakymmentä astetta ja nousi kisan aikana vielä muutaman asteen. Rata halkoo tasaisena lakeutta, mutta kisalla on mittaa 110 kilometriä, joten hommia riitti tänään kaikille osallistuneille. Kisan puoleen väliin asti ajeltiin mukavassa myötäisessä, mutta toistuvat iskut alkoivat tuntua ainakin kaikilla kiinni ajaneilla. JäPy:stä kisaan starttasivat Mika Kariluoto, Pasi Karjalainen ja jutun kirjoittaja Beni Kauhanen. Stefan Sirkiä ei valitettavasti päässyt starttaamaan kipeytyneen jalan takia. Tiimimme ajoi hyvin alkupuoliskon ja saimme Mikan ihan hyvään irtiottoon, joka kuitenkin päättyi kiinniajoon. Kisan jälkipuoliskolla alkoi helle rokottaa ainakin tiimimme isokokoisinta kuskia ja on todettava, että oma ajaminen tänään oli loppuosalla pelkkää selviytymistaistelua tajunnan rajamailla. Jollain ilveellä pääsimme kuitenkin kaikki pääjoukossa maaliin ja Mika pääsi kuittamaan pääjoukon kirivoiton, mutta podiumkaverit olivat silloin jo maalissa, joten tuloksena Mikalla neljäs sija tänään. Kisatulokset löytyvät täältä. JäPy kiittää Kauhajoen Karhun pyöräilyjaostoa hienosti järjestetystä kilpailusta.

Viimeisimmät päivitykset
Seuraa hyvää seuraa
  • Facebook Basic Square
  • Strava icon.png
bottom of page